Ce poate fi mai bun decât viaţa?


„Exită ceva mai mult decât viaţa” este mesajul transmis de evangheliştii din Asociaţia „Luis Palau” la Chişinău, Bălţi, Călăraşi şi Transnistria în perioada 21 şi 28 octombrie.

În organizarea evenimentelor de la Chişinău au fost implicate Bisericile „Isus Salvatorul”, „Betel”, „Speranţa” şi „Sfânta Treime”. În capitală au fost organizate 12 evenimente de evanghelizare în incinta restaurantului moldovenesc „Sănătatea”. La aceste întruniri au participat următoarele categorii de persoane: evenghelizare cu poliţiştii, medici, studenţi, femei, sportivi, profesorii, familii, oameni de afaceri, muzicieni, tineri şi adolescenţi şi pensionarii. La aceste acţiuni au participat peste 1100 de persoane, dintre care peste 200 au menţionat că s-au rugat ca să-l primească pe Isus în inima lor.

Fiecare categorie de persoane au venit cu prietenii lor, pentru ca aceştia într-o atmosferă mai legeră să cunoască adevărul evangheliei Domnului Isus Cristos, să afle ce poate fi mai mult decât viaţa.

Pentru că evanghelizarea într-un local public este încă ceva neobişnuit în Republica Moldova, să vedem care este concluzia pastorului Bisericii „Isus Salvatorul” Vitalie Fedula, după organizarea acestor evenimente: „Este o metodă nouă şi pragmatică de evanghleizare, deoarece se focusează asupra unor grupuri specifice. Am descoperit că pentru mulţi oameni este mai uşor să accepte invitaţie la o asemenea întrunire, decât  în săli mai mari. Mai bine de 60 % din cei care participă la asemenea evenimet nu au o relaţie personală cu Domnul Isus. Întrunirile au loc într-o atmosferă foarte prietenoasă şi caldă. Invitaţii vin împreună cu prietenii lor, fapt care contribuie la crearea ulterioară a unui „pod de legătură” dintre cel care invită şi cel invitat. La întrebarea; „doriţi să mai participaţi la asemenea întruniri?” cei mai mulţi şi-au exprimat dorinţa de a mai veni. Acum nu ne rămâne decât să ne rugăm ca toţi cei care au auzit Cuvântul să ajungă la decizia de aşi preda inima Domnului Isus, pentru cei care l-au primit, să-L urmeze cu credincioşie toată viaţa lor. În aceste zile, Cuvântul a fost semănat, alţii au udat, dar ne rugăm ca DOmnul să facă să crească, sper bucuria noastră şi numai spre Slava Sa”.

Asociaţia „Luis Palau” este pentru a doua oară cu asemenea evenimente în Moldova. În această lucrare au fost implicaţi evangheliştii Tim Robnett, Eric Payne, Craig Din, Harry Moomey şi alţii. Pe lângă evenimentele organizate la restaurant, evangheliştii au vizitat şi serviciile de închinare a Bisericii „Isus Salvatorul” şi penitenciarul de la Lipcani cu scop evanghelistic. În programul muzical au fost implicaţi interpreţii: Nicolae Tacu, Natalia Golovaciuc, Daniel Bragaru, Marin şi Tatiana Pavliuc, Anghelina Vasilache.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s