Isus este Calea, adevărul şi viaţa!!!

Isus a zis: Eu sunt calea, adevărul şi viaţa nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.

Sunt adevăruri fără de care nu putem ajunge în veşnicii, şi care au fost împărtăşite cu copii din satul Călmăţui de grupul de misiune a bisericii Isus Salvatoru în cadrul taberei de iarnă desfăşurată în perioda 2-6 ianuarie. La tabără au participat 30 de copii, de la 6 la 16 ani, care sau bucurat de un timp distractiv şi educativ.

Programul începea de la 10 dimineaţa pînă la 16 seara, timp în care copii participau la următoarele activităţi: laudă şi închinare, motivare pentru lecţie sub formă de scenetă pregătită de lideri, studiu biblic, masa, jocuri, un concurs, şi confecţia manuală.

Din impresiile despre tabără cu bucurie doresc să menţionez că la toţi cel  mai mult le-a plăcut studiul biblic şi cântările care le-au învăţat, atât celor mici, cât şi celor mari. De aceea ei împreună cu echipa de lideri doresc mult să aducă mulţumiri fratelui Vitalie Fedula(păstorul bisericii Isus Salvatoru), echipei de bucătari care ne-au slujit (surorile din biserica Ghetsimani-Călmăţui) şi conducătorilor bisericii din Călmăţui, deasemenea familiei Sîli pentru programul captivant şi nu în ultimul rând fratelui Vasile Filat pentru sfaturile şi ajutorul acordat. Fără susţinerea acestor oameni a lui Dumnezeu această lucrare nu ar fi fost posibilă, iar acei copii nu ar fi aflat poate niciodata cine este Isus şi ce a făcut El pentru ei. Ca la început de an Dumnezeu a binecuvântat mult această lucrare în diferite moduri, şi cei implicaţi în această lucrare văzând minunile lui Dumnezeu au fost întăriţi în credinţa lor şi motivaţi să-L slujească mai mult pe Cel Atotputernic, care este Calea, Adevărul şi Viaţa.

Tabăra s-a încheiat cu un program pregătit de copii pentru biserică şi părinţii lor. Şi mare a fost bucuria celor neprihăniţi când au văzut părinţii necredincioşi ai copiilor în casa Domnului. Atunci când suntem la dispoziţia lui Dumnezeu, El lucrează în chip minunat. Nu există mai mare bucurie în această lume decât bucuria mântuirii şi ea este asigurată doar prin slujire. Slujindu-L cu dedicare vei experimenta bucurii care nu ai avut parte poate niciodată până acum. Lasăte în braţul Lui atotputernic şi vei fi fericit, pentru că doar El este Calea, Adevărul şi Viaţa!!!

Lasă un comentariu