gr. Biruinţa

Grupul de misiune „Biruinţa” face parte din Biserica „Isus Salvatorul”, Chişinău. A început activitatea în vara anului 2007, doar cu cinci membri. Activitatea de bază este studiul biblic şi misiunea. În vara trecută grupul „Biruinţa” a crescut la număr, cu aproximativ 10 membri. Acum în total suntem 16. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu multe talente şi daruri, de aceea activitatea grupului începe să se extindă. Acum avem departamentul de scrisori, evanghelizare, misiune, relaţionare, vizite la bătrâni şi bolnavi, implicarea în activităţile bisericii ca: corul, şcoala duminicală, uşieri etc. Dedic această pagină grupului pe care îl conduc, iar la linkuri voi crea în curând categoria gr. Biruinţa, unde veţi putea accesa blogurile personale a unor membri din grup care au bloguri.

Echipa care a fost în misiunea din România 2008.

p71200971

De colind 2008, la fratele Anatol marandiuc acasa împreună cu familia Fedula.

pc2502621

N.B. articolele de la această pagină, le găsiţi în bara de meniuri, sau widgeturi din partea dreaptă la PAGINI. Mai târziu poate o să pun lincurile aici. Scuze pentru acest deranj, tema(dizainul) impune anumite restricţii.

5 comentarii la “gr. Biruinţa

  1. A fost un Craciun deosebit! Sper ca la anul viitor sa avem parte iarashi de asa momente frumoase! 🙂

  2. super tare piesa de astazi…asta e ultimul album PROFIDES? as da orice

  3. Bună Bianca, nu ştiu exact de pe ce album e. Dacă îl întrebi pe Dj Mike de la RadioFiladelfia cu siguranţă îţi spune exact, dar îmi place foarte mult şi e de mai multe luni deja melodia zilei, nu am timp să o schimb. Curând cred că o să pun o colindă. Mă bucur că îţi place şi ţie. Fii binecuvântată 🙂

Lasă un comentariu