Galerie foto-video.

Evenimentele în mijlocul cărora mă aflu, mă fascinează de aceea vreau să-ţi transmit şi ţie dragă cititor ceea ce simt eu. Cuvintele nu pot exprima toate emoţiile pe care le simt, imaginea o face perfect. Această pagină am creat-o cu scopul de aţi comunica prin imagine/fotografie ceea ce ar fi mai greu de spus în cuvinte. Galerie foto are menirea să transmită frumuseţea creaţiei lui Dumnezeu şi alte lucruri interesante pe care le întâlnesc în fiecare zi.

N.B. articolele de la această pagină, le găsiţi în bara de meniuri, sau widgeturi din partea dreaptă la PAGINI. Mai târziu poate o să pun lincurile aici. Scuze pentru acest deranj, tema(dizainul) impune anumite restricţii.

9 comentarii la “Galerie foto-video.

  1. Pozele sint la un clic distanta! Acest clic trebuie facut pe subiectele care apar in casuta din dreapta intitulata ,,Pagini”, sub titlul ,,Galerie foto-video”.
    Intr-adevar, pozitionarea acestor link-uri acolo nu este deloc intuitiva, erau cu mult mai folositoare niste ,,butoane” amplasate sus, sub textul de prezentare a paginii galeriei…
    Deh, unii designer-i au mai mult fler, altii mai putin, in aranjarea paginii…

  2. RUGATIVA PENTRU LUCRAREA DOMNULUI DIN PENITENCIARE SI PENTRU CEI DE ACOLO!
    DOMNUL VA VA RASPLATI!
    Fiti binecuvantati!

  3. Pacea Domnului. Ma numesc Elena locuesc in London cu toate familia mea. Va rog frumos sa ma sutineti in rugacune pentru toti acei care au fost cunoscuti cu Domnul nostru si s’au departat ca Domnul sa le trimita Duh de pocainta. Multumesc mult Domnul sa va binecuvinteze in lucrarea Lui.

Lasă un comentariu