Echipa Biruinţa în acţiune-I.

În misiune. Satul Sătic este unul din punctele de misiune, unde activează ca şi misionar fratele Leonid Vâlcu. Este un sat aşezat la poalele munţilor cu o privelişte pitorească, din comuna Dâmbovicioara, judeţul Argeş. Nu au o casă de rugăciune pentru întrunirile bisericii, dar farmecul constă în faptul că ei se adună să laude pe Dumnezeu, mulţumindu-se cu ce au.

la-satic

la-satic-11

la-satic-2

la-satic-3

la-satic-4

la-satic-5

la-satic-6

la-satic-7

la-satic-8

la-satic-9

La biserica creştină evanghelică baptistă „Betania” din Câmpulung

la-campulung-1

la-campulung-2

10 comentarii la “Echipa Biruinţa în acţiune-I.

  1. Ce inseamna un „eveniment mare” pentru tine….?
    Faptul ca ne sculam in fiecare dimineata avand viata si sanatate e un Mare Eveniment si binecuvantare!!

  2. Un eveniment despre care trebuie să scriu şi să fac poze 😀 Dacă aş avea bani şi timp liber aş veni şi în vacanţă pe câteva zile, mi-a plăcut mult Timişoara. Păcat că un am reuşit să scriu prea multe pe blog despre asta. Dar poate data viitoare. Dacă aş mai şti şi cu cine vorbesc, ar fi altă treabă 😀

  3. Buna Doinitza! Conferinta „Valorile crestin -democrate in politica romaneasca”, care va avea loc intre 9-11.11.2011 la Timisoara consideri ca ar fi un eveniment interesant despre care ar trebui sa scri si sa faci poze???
    Am observat pe blog ca esti interesata si de politica.
    Sa ai o zi minunata!!

  4. Bună Beniamin,
    Da îmi place subiectul, sună interesant, dar am nevoie de mai multe detalii ca să scriu ştirea, dacă mi le trimiţi sau îmi dai ceva lincuri, o să scriu cu mare drag. Mulţumesc

  5. Buna Doinitza.Cum fac rost de un link pe net, cum iti trimit informatia.
    Uite un blog foarte bun si interesant, al unui coleg de la master, el ar vrea sa faca schimb de linkuri cu tine.E si el interesat de politica, economie, invatamant si credinta.E un baiat extraordinar.
    http://gzoltan.wordpress.com/

Lasă un comentariu