O trecere în revistă a activităţii grupului nostru din această vară.

Cu doi ani în urmă, în această zi Grupul Biruinţa a început prima tabără în satul Călmăţui. 20 august acum este o zi istorică, când grupul nostru a început o activitate prin care Dumnezeu ne-a crescut şi ne-a binecuvântat cu mult har. Deja doi ani la rând El ne foloseşte într-un chip minunat. Nu am visat niciodată la tot ce a făcut Dumnezeu în vieţile noastre. În această vară am mers din tabără, în tabără. După Călmăţui am fost invitaţi la Oneşti, de la Oneşti la Leova, şi duminică mergem în ultima slujire din această vară în satul Izvoare, raionul Făleşti.

În această vară echipa a fost reînoită, iar la Oneşti cea mai mare parte a grupului a fost alcătuit din oameni noi. În toate aceste lucrări Dumnezeu ne-a binecuvântat să fim o binecuvântare pentru alţii. Despre această tabără puteţi citi mai multe aici. La Călmăţui anul acesta am făcut două tabere concomitent. Despre aceasta puteţi citi mai multe detalii aici. Trebuia să mergem şi la Ceadâr, judeţul Leova, dar cu părere de rău nu s-a putut organiza tabăra acolo. Dar odată vom merge neapărat. Între timp membrii echipei au mai fost implicaţi şi prin alte lucrări în diferite localităţi.

Mâine ne întâlnim cu toţi cei care vor putea să ne pregătim pentru ultima misiune din vara 2009 de la Izvoare. Iar sâmbătă mergem la o părtăşie împreună în parcul Dendrariu. Pe doi august îl întâlnim pe Roma la aeroport. După care din septembrie reluăm întâlnirile săptămânale din fiecare vineri la ora 16:00, la care aşteptăm cu mare drag toţi doritorii.

Cu noi informaţii despre noi, peste câteva săptămâni…

Lasă un comentariu