Cum m-am apropiat de Dumnezeu!

Când eram în clasa a 7 la mine la şcoală au venit o familie de americani, ca misionari, ei erau deja de opt luni la noi la şcoală, dar eu nu ştiam. Înainte de Paşti ei au arătat filmul “Viaţa lui Isus” la care am mers cu toată familia. Atunci am decis să-L urmez pe Cel ce ma iubit atît de mult, încît şi-a dat viaţa pentru mine. Mergeam regulat la întâlnirile organizate de ei la noi în şcoală şi în fiecare marţi Sergiu Belciug ne ducea la întîlnirile de tineret la biserica “Isus Salvatorul”, însă, viaţa mea nu era pe deplin schimbată. Învăţam toate versetele pe de rost, am început chiar să merg la şcoala duminicală la biserica Isus Salvatoru, dar fără mari rezultate. Atmosfera dificilă din familia mea nu mă încuraja să trăiesc o viaţă cu Dumnezeu, chiar dacă sufletul meu tânjea după El. Am continuat să trăiesc aşa până când în 2002 am mers la o tabără unde Dumnezeu ma cercetat şi mi-a schimbat inima cu adevărat. După tabără am început să merg regulat la biserică iar în 15 iunie 2003 am mărturisit credinţa mea în apa botezului împreună cu tăticul meu.

Viaţa de credinţă, nu a fost şi nu este uşoară, dar e plină de bucuria mântuirii şi binecuvântările harului lui Dumnezeu. În viaţa mea scurtă de credinţă Dumnezeu a făcut multe minuni, descoperindu-Şi astfel puterea şi măreţia Lui. De multe ori am fost în valea umbrei morţii, dar El a fost alături de mine. Ma condus cu Mâna Lui puternică prin multe căderi şi depresii din care credeam că nu voi mai scăpa, dar El în credincioşia Lui nu ma părăsit niciodată. Fiecare zi este o pricină de bucurie, şi noi experienţe minunate cu Dumnezeu. Atunci când viaţa de rugăciune şi părtăşia din Cuvântul Lui sunt o prioritate nimeni nu poate să mă descurajeze şi să mă abată de la Calea Lui. Studiul biblic este temelia vieţii mele şi această temelie este puternică atâta timp cât eu o zidesc împreună cu Dumnezeu. Pasajul meu preferat din Scriptură este psalmul 23 pentru că de multe ori mesajul lui sa aplicat la situaţii din viaţa mea. Întotdeauna în încercări prin acest pasaj Dumnezeu ma încurajat şi ma ridicat din depresii şi disperare. Deşi am doar 21 de ani, în viaţa mea împreună cu Dumnezeu am experimentat prea multe ca să-mi încapă în această pagină , deaceea la blogul meu www.doinitabejenaru.wordpress.com, pe pagina moderator voi face o continuare a mărturiei mele.

2 comentarii la “Cum m-am apropiat de Dumnezeu!

  1. nu-i usor sa mergi inainte ,dar cu DUMNEZEU alaturii se poate .Alaturi de EL poti sa invingi uriasi,poti despica schimca ,poti face minunii,dar ce-a mai mare minune posibila este transformarea pe care o face EL in vietiile noastre

  2. Dumnezeu sa-ti dea in continoare putere sa-ti duci credință pana la capăt.
    Deși am doar 13 ani, poti fi credincios in fata lui Dumnezeu oricând. Si eu am căzut in depresii si la 12 ani am avut o relație cu Dumnezeu, dar sincer ceva sa intamplat si parca nu mai simt acea apropiere, dar nu o sa-mi pierd speranța pentru ca inca caut pe Dumnezeu si asa voi face mereu, el e singurul care a fost cu mine, deși eu i-am greșit el nu ma lăsat, si nici pe voi nu o sa va lase, domnul sa va dea putere, amin!

Lasă un comentariu