Sesiunea “Doctrinele Bibliei” la Colibaşi.


În perioada 2-11 ianuarie 2010, Biserica “Harul” din Colibaşi a găzduit Sesiunea “Doctrinele Bibliei” din cadrul Institului de Studiu Biblic Inductiv “Precept Ministries” Moldova, la care au participat peste 20 de studenţi din Sudul şi Centrul ţării.

Timp de o săptămână studenţii au cercetat Scripturile cu privire la subiectul “Legământ” de la Noe, până la Domnul Isus şi noi – creştinii de astăzi. Împreună cu învăţătorii Nicolae şi Svetlana Sîli au avut un timp special, în care au călătorit prin toată Biblia şi istoria, în căutarea adevărurilor despre Legământul dintre Dumnezeu cu oamenii şi oameni cu oameni.

Pe lângă studiere intensivă, studenţii au mers prin Colibaşi şi satele vecine de la poartă la poartă, împărţind câte un calendar şi Evanghelia după Ioan, vestind totodată oamenilor Vestea Bună a Domnului Isus. Aceasta a fost o temă practică de acasă. Un timp în care tinerii studenţi au văzut bucuria şi deschiderea oamenilor pentru Dumnezeu şi Cuvântul Lui. La sesiune ei au învăţat că partenerii de legământ sunt prieteni, din exemplul lui Dumnezeu cu Avraam, Ionatan cu David şi altele. Astfel fiind în legămând cu Domnul Isus, au fost provocaţi să vorbească despre prietenul lor de legământ – Isus, celor din sat.

Două duminici la rând au vizitat Bisericile din Slobozia Mare, Manta, Giurgiuleşti unde au împărtăşit cu fraţii şi surorile ce au învăţat la sesiune despre legământul dintre noi şi Dumnezeu şi au slăvit pe El prin cântări.

Cu excepţia a două persoane, toţi participanţii au fost tineri şi adolescenţi. Un motiv de mare bucurie că mai sunt tineri în ziua de azi ce caută pe Dumnezeu. Următoarea sesiune la Colibaşi, va avea loc în luna august 2010, când se va studia a IX-a sesiune “Cum să abordăm un subiect dificil în Biblie” în baza cărţii Faptele Apostolilor despre Duhul Sfânt şi din Evanghelia după Ioan partea II, despre relaţia strânsă a Domnului Isus cu ucenicii.

Studenţii Institutului "Precept Ministries" cu învăţătorii NIcolai şi Svetlana Sîli, la Colibaşi

Studenţii Institutului "Precept Ministries" cu învăţătorii NIcolai şi Svetlana Sîli, la Colibaşi

Un comentariu la “Sesiunea “Doctrinele Bibliei” la Colibaşi.

  1. In afara subiectului 😦

    Daca credeti ca blogul Romaniaevanghelica reprezinta o rusine pentru evanghelici si nu numai, luati atitudine.

    Popularizati Romania Evanghelica cu linkul: http://rominiaevanghelica.blogspot.com/

    Ideea este a unui blog care isi respecta denumirea fara a fi folosit pentru “meciuri” personale.

    Multumesc ca imi dati voie sa fac cunoscut acest mesaj cititorilor blogului dvs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s