Scumpii mei părinţi


În această zi specială, vreau să vă mulţumesc din suflet pentru că aţi îngăduit ca Dumnezeu să îmi de-a viaţă. Vă mulţumesc pentru grija şi dragostea pe care mi-o purtaţi până la această vârstă. Vreau să ştiti că sunteţi cei mai minunaţi părinţi, pe care mi ia-şi dori vreo dată.

Mami mulţumesc pentru că m-ai purtat nouă luni în pântecele tău şi ai îndurat dureri mari că eu să văd lumina zilei. Mulţumesc tati că ai fost alături de mami în acele clipe.

Multumesc că mă iubiţi în tot acest timp şi m-aţi răbdat când am fost obraznică şi neascultătoare. Mulţumesc pentru că sunteţi părinţii mei. Mulţumesc că munciţi pentru mine, ca să pot face o facultate. Mulţumesc pentru că nu mi-aţi interzis să Îl cunosc pe Dumnezeu şi să îmi dedic viaţa Lui. Mulţumesc că mi-aţi dăruit prin voia lui Dumnezeu doi frăţiori scumpi şi minunaţi.

Mulţumesc că indiferent de greutăţile prin care am trecut, nu aţi renunţat la mine şi aţi luptat, jertfind sănătatea şi odihna voastră pentru ca eu să am toate cele necesare.

Mulţumesc că mă iubiţi şi sunteţi mândri de mine, chiar dacă nu merit asta. Mulţumesc că sunteţi mereu alături de mine şi nu mă lăsaţi să descurajez atunci când problemele mele sunt de nerezolvat. Mulţumesc pentru toate orele nedormite care le-aţi dedicat muncii, ca eu să am pâine, o masă gustoasă şi bani pentru buzunar în fiecare zi la facultate.

Mulţumesc că m-aţi apărat de multe rele şi m-aţi răsfăţat cu tot ce aţi avut mai bun.

Mulţumesc că m-ai sunteţi astăzi aici, şi eu pot în fiecare zi să spun mami, tati. Vă iubesc foarte mult, chair dacă nu vă spun asta atât de des.

În pragul celor 23 de ani, cu multă dragoste în Cristos, vă spun încă o dată mulţumesc.

Doiniţa

De Doina Bejenaru Publicat în De toate

2 comentarii la “Scumpii mei părinţi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s