Seminare de apologetică cu Livius Persy la Chişinău


Astăzi familia Mariana şi Livius Persy au sosit cu avionul la Chişinău. După două zile petrecute la Bucureşti, fratele Livius nu îşi uită şi fraţii iubiţi din Barasabia. Astăzi, la ora 18:00 va preda primul seminar de apologetică la Biserica „Isus Salvatorul” din Chişinău. Mâine, joi 06 mai, toate femeile sunt invitate la o întâlnire deosebită cu Mariana Livius în incinta Policlinicii creştine „Emanuel”. Duminică de la ora 17:00 veniţi împreună cu prietenii la un nou seminar cu fratele Livius Persy la „Isus Salvatorul”. Marţi, 11 mai, Livius Persy va onora cu prezenţa sa, adunarea de tineret a Bisericii „Isus Salvatorul”.

Cu alte detalii despre vizitele în alte biserici şi temele pe care le va aborda revin mai târziu. Vă motivez să veniţi la aceste seminare. Apologetica nu e cel mai interesant subiect pentru mulţi creştini, dar e foarte necesar. E foarte actual şi ne afectează viaţa, copii, tinerii şi viitorul în fiecare zi. Conflictul dintre ştiinţă şi credinţă este din ce în ce mai crunt. Copii lui Dumnezeu trebuie să fie pregătiţi în confruntarea cu adepţii ateismului şi materialismului.

Deci, e foarte important să veniţi la acest seminar. Vă aşteptăm cu mare drag. Cine are cameră de filmat o să ne bucurăm dacă veniţi şi să filmaţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s