Dragi prieteni… apel către naţiune.


Dumnezeu conduce toate naţiunile pământului. El schimbă vremurile şi împrejurările. El răstoarnă şi pune pe împăraţi. El dă înţelepciune şi pricepere celor pricepuţi. El descoperă ce este adânc şi ascuns. Indiferent de circumstanţe, El îşi aduce la îndeplinire voi Sa.

Chiar dacă nu înţelegem pe deplin cauzele care au adus ţara noatră la această criză politică şi economică, sunt sigur că Dumnzeu ţine în control toate evenimentele care au avut loc după alegerile din aprilie, inclusiv organizarea alegerilor anticipate. Dumnezeu este suveran în deciziile Sale, dar tot El ne spune: „Eu chem un om ca să împlinească planurile Mele„.

Alegerile din 29 iulie 2009 sunt extrem de importante şi reprezintă o nouă şansă pentru viitorul ţării noastre. De aceea, vă îndemn, în numele lui Isus, în fiecare miercuri pe parcursul acestei campanii să ne unim cu toţii în post şi rugăciune, ca în ziua de miercuri a alegerilor cât mai mulţi oameni să fie călăuziţi de Duhul Sfânt. Doar făcând o alegere după voia lui Dumnezeu putem schimba răul în bine. Să conştientizăm dar răspunderea pe care o avem fiecare în aceste alegeri şi să nu uităm că orice vot contează. Chiar dacă situaţia ni se pare extrem de grea şi imposibil de schimbat, să ne amintim ce-a spus Dumnezeu prin profetul Ieremia: Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.

Valeriu Ghiletchi

www.valeriughiletchi.org

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s