UpDate: Ce se va întâmpla cu lumea aceasta? la Călăraşi.


Ce se va întâmpla cu lumea aceasta? Este întrebarea care a fost adresată astăzi şi locuitorilor din oraşul Călăraşi. Mesajul este transmis în cadrul campaniei de evanghelizare cu aceeaşi temă ce se desfăşoară în Republica Moldova în perioada 03-18 iulie 2010.

Călăraşi este al doilea oraş în care solii împărăţiei lui Dumnezeu vin cu răspunsul la întrebarea „Ce se va întâmpla cu lumea aceasta?”. Astăzi, 10 iulie şi mâine 11 iulie locuitorii Călăraşului şi împrejurimilor sunt invitaţi în incinta Casei de cultură pentru a-şi adresa cea mai importantă întrebare a vremii „Ce se va întâmpla cu lumea aceasta?”.

Pastorii Victor Popovici şi Simion Bilti au fost solii speranţei, care prin Cuvântul Sfintei Scripturi au răspuns la întrebarea cea mai importantă la care trebuie sa răspundă omenirea  „Ce se va întâmpla cu lumea aceasta”?

La mesajul evangheliei au răspuns cu lacrimi de pocăinţă patru copii şi şase maturi. Secretarul General al Uniunii Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova, Nicolae Vozian i-a condus în rugăciune şi s-a rugat pentru ei.

Campania de evanghelizare „Ce se va întâpla cu lumea aceasta?”. Este organizată de Asociaţia Bisericilor Baptiste Moldoveneşti din SUA şi Canada în colaborare cu Uniunea Creştină Evanghelică Baptistă din Moldova.

Mâine toţi locuitorii judeţelor Călăraşi şi Străşeni sunt aşteptaţi la a doua seară de evanghelizare cu aceeaşi tematică.

Astăzi, 11 iulie 2010, sala Casei de Cultură cu capacitatea de 570 locuri a fost aproape plină. Lauda şi închinarea a adus în sală o atmosferă solemnă, înălţătoare. Mesajul de motivare la închinare, rugăciune şi pocăinţă prin cântare a fost transmis de interpreţii: Marin Pavliuc, Natalia Chirica, Natalia Golovaciuc, grupul Ierihon din SUA şi corul Bisericii „Sion” din Ungheni.

Mesajele Biblice au fost predicate de pastorul Bisericii „Isus Salvatorul” din SUA, Simion Bilti şi Preşedintele Asociaţiei Bisericilor Baptiste din SUA şi Canada, Daniel Brânzei. La întrebarea Ce se va întâmpla cu lumea aceasta? Pastorii au spus deschis: „sunt doar două căi unde poţi să mergi, rai sau iad. Dumnezeu a pregătit raiul pentru tine, dar doar tu poţi să îl alegi. Alege în acdeastă zi raiul, nu îl lăsa pe diavolul să îşi bată joc de tine”.

La chemarea pastorilor au raspuns în jurul la 50 de suflete. Tineri şi copii, maturi şi bătrâni cu lacrimi de regrete au păşit în faţă pentru a primi pacea şi bucuria mântuirii din Mâna Celui care o poate da cu adevărat. Episcopul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste, Ion Miron i-a condus în rugăciunea de pocăinţă binecuvântându-i pentru o viaţă alături de Domnul.

Ce va fi cu lumea aceasta? Este întrebarea la care mulţi astăzi au răspuns în sala de Evanghelizare de la Călăraşi. Săptămâna viitoarea Campania de Evanghelizare „Ce se va întâmpla cu lumea aceasta?” ajunge la Hânceşti. Sâmbătă şi duminică, 17-18 iulie 2010, vine rândul celor de la Hânceşti să răspundă la întrebare, Ce va fi cu lumea aceasta? Ce va fi cu mine?

Un comentariu la “UpDate: Ce se va întâmpla cu lumea aceasta? la Călăraşi.

  1. Pingback: Republica Moldova: Campania de evanghelizare “Ce se va întâmpla cu lumea aceasta?” « Baptiştii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s