Concurs pentru jurnalişti!


Redactori de ziare şi reviste, posturi de radio şi televiziune, internet portaluri şi agenţii de presă sunt 6971229267822invitati sa participle la un concurs
14 Decembrie 2008 — Programul „Independent media 9” al Fundaţiei „Solidaritatea Polono-Ceho-Slovacă” anunţă un concurs privind selectarea unor grupuri de jurnalişti din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova, Rusia şi Ucraina pentru a efectua vizite de studiu în Polonia. Vizitele vor dura două săptămâni şi vor începe din luna ianuarie 2009.

Persoanele selectate se vor familiariza cu activitatea profesională a jurnaliştilor polonezi şi vor participa la seminare cu următoarea tematică: transformarea mass-media poloneze după 1989, legislaţia ce reglementează activitatea presei publice şi private, jurnalismul de investigaţie, etica mass-media, organizaţiile de jurnalişti, publicitatea, problema concurenţei media, lobbysmul politic şi independenţa mass-media. Pe parcursul vizitei va fi asigurată traducerea în limba rusă.

Persoanele interesate vor completa şi vor transmite organizatorilor două formulare pe care le anexăm, precum şi o scrisoare de recomandare din partea instituţiei.

Programul este finanţat de National Endowment for Democracy (SUA) şi va aloca bani pentru acoperirea cheltuielilor de alimentare, transport local, program cultural. De asemenea, se acordă asigurare în caz de boală sau accidente. Fundaţia va rambursa cheltuielile de transport cu trenul sau autobusul spre Polonia.

Pentru informaţii suplimentare rugăm să contactaţi:

http://www.spczs.engo.pl
tel. (+48-22) 828 9128 w. 141, 826 35 98, fax (+48-22) 828 9129
e-mail: fundacja@spczs.engo.pl, spczs@szpitalna.ngo.pl
Fundacja Solidarności Polsko – Czesko – Słowackiej
ul. Szpitalna 5, m 5, III p. 00-031 Warszawa, Poland

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s