Binecuvântare peste binecuvântare şi la Oneşti.


După tabăra de la Călmăţui am fost invitaţi de pastorul Bisericii „Renaşterea” din Oneşti să organizăm tabără în biserica lui. Am acceptat cu bucurie şi peste o săptămână într-o componenţă nouă am mers în satul Oneşti după noi binecuvântări din câmpul de misiune.

Am folosit acelaşi program ca şi la Călmăţui „Parabolele Domnului Isus”, iar pentru grupele mici am adăugat prezentarea cu flanelograful. La tabără au participat peste  50 de copii, dintre care doar 5 sau 7 proveneau din familii creştine. Biserica locală s-a implicat foarte activ în lucrare şi ne-a susţinut cu tot ce am avut nevoie. Timp de cinci zile am sădit în inima lor adevărul predicat deja de mii de ani la rând şi totodată am testat cunoştinţele lor Biblice. O parte din aceşti copii frecventează şcoala duminicală condusă de sora Mariana Allan, şi multe din cântări şi istorioare bilbice le cunoaşteau. Împreună cu echipa formată din 7 tineri, membri în Bserica „Isus Salvatorul” am slujit pentru noi binecuvântări. Îi mulţumim şi aducem slavă Dumnezeului nostru minunat care ne-a trimis acolo să fim o binecuvântare pentru această biserică. Cea mai mare nevoie a bisericii o constituie tinerii. Formată din 30 de membri majoritatea din ei trecuti de mult peste 40, îşi doresc din toată inima să aibă cât mai mulţi tineri.

Duminică împreună cu copii am pregătit un program de evanghelizare la care au fost invitaţi toţi părinţii. Cu părere de rău nu au venit părinţi necreştini, dar biserica a fost binecuvântată cu multă hrană spirituală şi bucurie. Acestea se datorează şi vizitei tinerilor bisericii din satul Tălăieşti, care au avut un program bogat în cântări şi cuvânt din partea Domnului. Ne-am bucurat să fim o înviorare pentru ei şi mulţumim Domnului că ne-a folosit.

Împreună cu echipa am trăit emoţii şi clipe de neuitat. Dumnezeu ne-a împlinit multe dorinţe şi ne-a răspuns la multe rugăciuni. Deşi am dus o luptă grea, ţinând cont că majoritatea copiilor erau din familii necreştine, timpul petrecut în Oneşti a fost un har nemeritat de la Domnul. Priveliştea pitorească şi liniştea care am avut-o acolo, aici la Chişinău doar o putem visa.

În numele echipei, mulţumim fratelui Alexandru Luca pastorul bisericii pentru că ne-a invitat, surorilor care sau trudit la bucătărie, familiilor care ne-au cazat, şi liderilor din biserică sora Mariana şi fratele Constantin pentru că ne-au fost alături.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

2 comentarii la “Binecuvântare peste binecuvântare şi la Oneşti.

  1. va multumim ca ne-ati vizitat si vamai asteptam .Au fost clipe de neuitat si atit timp cit exista tineri ca voi credem ca Cuvintul Domnului va innainta.Domnul sa va binecuvinteze

  2. pace s. Mariana

    multumim pentru apreciere, ne bucuram pentru acest har deosebit de a va cunoaste si a fi oaspetii dvs. Nu vom uita aceasta experienta niciodata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s