Aloe Fleur de Jouvence – un cadou inspirat pentru orice femeie!


Există o mulţime de motive pentru care Aloe Fleur de Jouvence merită să aibă un loc privilegiat în ritualul de îngrijire a fiecărei femei. Este cadoul perfect de sărbători şi conţine tot ce îi trebuie unei femei pentru a avea grijă corespunzător de ten în sezonul rece şi toată lumea care l-a testat îl adoră, pentru că reprezintă kitul frumuseţii desăvârşite de aloe.

Indiferent de sezon, dar cu atât mai mult iarna, secretul menţinerii unui ten frumos şi luminos constă într-o rutină de îngrijire completă şi atent gândită, care să-i asigure tot necesarul de nutrienţi de care are nevoie pentru a ieşi învingător în lupta cu frigul.

Aloe Fleur de Jouvence este trusa frumuseţii tenului pe care orice doamnă şi-o doreşte. Formata din 6 produse Forever excepţionale, fiecare cu propriul rol şi bogate în ingrediente de cea mai bună calitate, colecţia Aloe Fleur de Jouvence devine cel mai simplu, dar eficient ritual de înfrumuseţare a tenului. Şi ce moment mai bun de a-l oferi cadou decât sărbătorile de iarna, nu-i aşa?

Din dragoste pentru frumuseţe…

Aloe Fleur de Jouvence reprezintă rezultatul mai multor ani de cercetări şi eforturi intense de dezvoltare pentru echipa de specialişti, renumiţi în domeniul cercetării comportamentului cutanat şi al formulării produselor.

Reprezintă un sistem unic de produse pentru îngrijirea pielii – anterior inexistent – conceput pentru a stopa efectele trecerii anilor. Ingredientele minunate, înalt performante, stopează fenomenul îmbătrânirii cutanate premature, ca urmare a deshidratării şi agresiunii factorilor de mediu. Colecţia noastră de produse urmăreşte redarea atributelor tinereţii, vigorii, prospeţimii şi luminozităţii epidermice, prin respectarea zilnică a etapelor corecte de îngrijire a pielii:

1.      Curăţarea-demachierea tenului, de doua ori pe zi, cu Aloe Cleanser.

2.      Tonifierea şi împrospătarea tenului, de doua ori pe zi, cu Rehydrating Toner.

3.      Aplicarea, de doua-trei ori pe săptămână, a măştii faciale realizate prin omogenizarea Mask Powder şi Aloe Activator.

4.      Hidratarea şi refacerea nocturna, prin aplicarea Recovering Night Creme.

5.      Hidratarea diurna, prin aplicarea Firming Day Lotion.

Aloe Cleanser

Prima regula în orice ritual de înfrumuseţare a tenului consta în procesul de curăţare, adică în îndepărtarea impurităţilor acumulate de-a lungul întregii zile. Prin ingredientele atent alese, are meritul de a curăţa în profunzime, fără să usuce pielea. Aloe Cleanser lasă tenul neted, restabileşte echilibrul de la suprafaţă pielii, îndeplinind prima etapa a ritualului de înfrumuseţare din cadrul programului. Se aplică dimineaţa şi seara, prin masaj uşor, ascendent, iar surplusul se înlătură cu un şerveţel moale, după care urmează etapa de tonifiere cu Rehydrating Toner.

Rehydrating Toner

S-a descoperit că multe femei au tendinţa de a sări peste acest pas în ritualul de îngrijire a tenului, însă este esenţial şi vine în completarea celui de curăţare, pentru ca toner-ul contribuie la îndepărtarea impurităţilor şi a reziduurilor care tind să rămână chiar şi după cea mai minuţioasa demachiere.
Conţine Aloe Vera, extracte de hammamelis, fructe şi flori, precum şi colagen, ceea ce îl face ideal pentru minimizarea porilor, oferind un ten curat, pregătit pentru următorul pas din programul Fleur de Jouvence.

Mask Powder

Este o combinaţie unică de ingrediente valoroase, alese pentru calităţile lor de curăţare în profunzime a porilor şi de hidratare cutanată. Se omogenizează perfect cu Aloe Activator. Albumina şi maltodextrina „redesenează” conturul feţei, iar caolinul absoarbe excesul de sebum. Alantoina şi extractul de muşeţel au efect hidratant şi de întinerire a tenului, astfel încât, după ce îndepărtezi masca, îţi vei simţi tenul curat şi revitalizat.

Aloe Activator

Conţine gel stabilizat de Aloe Vera şi alantoină, factor de creştere şi regenerare celulară. Este un excelent agent de hidratare în compoziţia căruia se mai regăsesc şi enzime, aminoacizi şi polizaharide. De aceea, constituie fluidul ideal pentru pregătirea măştii. Aloe Activator poate fi folosit de 2 – 3 ori pe săptămână, în combinaţie cu Mask Powder, sau zilnic, prin aplicare cu o dischetă demachiantă.

Firming Day Lotion

Bogată în vitamine, aceasta loţiune hidratantă contribuie la menţinerea unui aspect natural, strălucitor şi mereu tânăr al tenului, datorită ingredientelor valoroase: aloe, elastina, vitaminele C şi E şi agenţi de hidratare, umectare şi refacere, care tonifică şi revitalizează pielea. A fost concepută special pentru a reduce semnele îmbătrânirii, prin păstrarea fermităţii pielii şi reducerea porilor. Este ideală şi ca bază de machiaj.

Recovering Night Crème

Bogată în nutrienţi şi cu o textură catifelată, este crema adorată de ten pe timpul nopţii. Hidratează, calmează şi reface aspectul tenului. Am folosit, în formula produsului, polizaharide şi agenţi puternici de hidratare. Un amestec ştiinţific din vitaminele C, E, provitamina B5, colagen şi lipide naturale, precum uleiul din sâmburi de caise, te ajuta ca dimineaţa să ai tenul proaspăt, revigorat, suplu, catifelat.

Ambalate într-o cutie specială, cele 6 produse din trusă sunt perfect combinate pentru ca tenul tău să se bucure de cel mai preţios răsfăţ. Aloe Fleur de Jouvence merită un loc de cinste sub bradul Forever de sărbători. Femeile dragi din viaţa noastră merita frumuseţea desăvârşită de aloe.

Lasă un comentariu