SURPRIZE! Sanctus Pro Deo a prelungit perioada de reducere la concertul „Show The Love”


Puterea dragostei în acţiune! Echipa „Sanctus Pro Deo” surprinde din nou şi a prelugit perioada de pre sale până în 22 aprilie, inclusiv, pentru concertul „Show The Love”. Dacă aţi fost împotmoliţi cu sărbătorile şi nu aţi reuşit să vă asiguraţi cu un bilet la reducerea de 25 %, mai aveţi două zile la dispoziţie.

NU uitaţi şi de prietenii voştri. Corul şi band-ul „Sanctus Pro Deo” cu trupa „Not an Idol” în deschidere este un scenariu prea măreţ ca să îl rataţi. Veniţi împreună să vedem prin cântec modelul de dragoste divină pe care l-a trăit Domnul Isus şi la care ne-a chemat să îl arătăm din generaţie, în generaţie. Am moştenit o dragoste măreaţă, care a rămas la fel de autentică şi peste veacuri, o dragoste care nu moare niciodată şi trebuie împărţită cu orice suflare.

„Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ. Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.” Matei 28:25-26.

Sfârşitul veacului încă nu a venit, dar dragostea şi puterea Lui este prezentă în noi. Show The Love este chemarea fiecăruia dintre noi. Veniţi împreună să învăţăm cum o distribuim mai departe!

 

 

Lasă un comentariu