Dumnezeu ne face o declaraţie de dragoste


„Pot să se mute munţii, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine, şi legământul Meu de pace nu se va clătina, zice Domnul, care are milă de tine.” [Isaia 54:10]

Cred că în unele momente ale vieţii toţi avem nevoie de confirmarea că Dumnezeu ne mai iubeste, că planurile Lui pentru noi nu s-au schimbat definitiv chiar dacă am dat-o în bară urât de tot… atât de urât încât nouă ne este greu să ne mai iertăm. Când citesc acest verset văd un Dumnezeu îndrăgostit de omul pe care l-a creat. De ce poate avea mai multă nevoie un suflet chinuit de vina păcatului înfăptuit decât de pace… Multă pace… şi dragoste… şi de siguranţă că cele două nu îi vor fi luate… şi toate astea pentru că Domnul are milă de noi.

Te încurajez azi să îl laşi pe Cel care a murit deja pentru vina păcatului tău, să te vindece şi să te ierte şi să te ajute să te ierţi şi tu!

E minunat să simţi cum poate El să modeleze din nou, acel vas de lut care nu a izbutit şi să-l transforme în ceva la care noi nici nu am mai avut curajul să visăm că poate deveni. El poate da o frumuseţe şi valoare deosebită oricărui suflet. Nu te lăsa limitat de neputinţele tale, de faptul că ai devenit conştient şi mai mult de slăbiciunile tale. Lasă-L pe EL să le folosească în avantajul tău!

autor: Cosmina, Marghita

Un comentariu la “Dumnezeu ne face o declaraţie de dragoste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s