OS GUINNESS în această seară la Chişinău: „Fără integritate, nu există libertate”!


12189158_1699936586909741_601482465061990467_n

După 24 de ani de independenţă, Republica Moldova încă luptă pentru libertate deplină, visând un viitor european sau Europa la noi acasă. Lupta începută în Piaţa Marii Adunări Naţionale a anului 1991 continuă, dar din păcate e un proces prea anevoios pentru a ne transforma visele brusc în realitate. Toţi visăm să ne detaşăm de Est şi un trecut comunist, visând un viitor în familia din Vest şi prosperitate la noi acasă. Fenomenele politice ne frâng aripile şi apare legitima întrebare: Poate să există libertate, fără integritate?

Vă invităm să găsim împreună un răspuns la un eveniment unic cu dr.Phil. Os Guinness la Chişinău. Marţi, 17 octombrie, facem o incursiune în trecut şi o analiză comparativă între Est şi Vest, iar vorbitorul principal ne aduce argumente de ce: “Fără integritate, nu există libertate”!

Vorbitorul va prezenta o viziune creştină asupra problemei, subliniind legătura dintre cele două şi arătând că integritatea este esenţială pentru protejarea şi consolidarea libertăţii.

OS Guinness este un un membru al familiei care a lansat celebra Carte a Recordurilor – (Guinness Book of Records). Os Guinness (D.Phil, Universitatea din Oxford) este un important analist socio-cultural, autor a peste 30 de cărți și vorbitor principal la diverse conferințe politice și de afaceri, inclusiv conferințele TED, atât în Europa, cât și în Statele Unite. Reputat apărător al libertății de conștiință, s-a adresat atât Casei Comunelor din Parlamentul Britanic, cât și Congresului Statelor Unite ale Americii. Dr. Os Guinness, stră-stră-strănepotul lui Arthur Guinness, celebrul fabricant de bere din Dublin, s-a născut în China într-o familie de medici misionari. În tinerețe a lucrat ca reporter independent pentru BBC, iar în 1984 s-a stabilit în SUA, unde a lucrat la Woodrow Wilson Center for International Studies și Brookings Institution.

Prelegerea va fi susţinută în limba engleză, cu traducere simultană în română. În cadrul evenimentului, invitatul îşi va lansa cartea: “Chemarea Ta”. Vizita acestuia la Chişinău a fost posibilă cu susţinerea Asociaţiei Ravi Zacharias România.

33333

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s