Promoție UNICĂ pentru STARTUL afacerii tale!


Vrei să faci o schimbare? Te interesează o idee nouă de afacere? Vrei să trăiești viața la maxim și să fii liber din punct de vedere financiar? Ai nevoie de sănătate? Oferta mea poate fi răspunsul la nevoile tale!mlm-img-7

În perioada, 21 octombrie – 10 noiembrie, înscrie-te în lista distribuitorilor Forever Living Products cu pachetul de familie Touch of Forever (TOF) și primești cadou un produs unic pe piața din Republica Moldova – Aloe Blossom Herbal Tea!

Touch_of_forever_new Avantajele ofertei:

De ce Touch of Forever? Pentru că acest pachet de familie conține 32 din cele mai solicitate produse ale companiei FLP în toată lumea și este primul pas recomandat pentru cei care vor să înceapă afacerea lor personală. De ce pachet de familie? Pentru că cele 32 produse, unele fiind câte trei sau două bucăți, sunt necesare și utile în fiecare casă.

Procurarea acestui pachet înseamnă calificarea într-o singură zi la primul nivel – Asistent Supervizor. Această calificare, pe lângă faptul că e primul pas în afacere, îți aduce reducerea maximă în companie de 30% reducere pe viață + produse gratis în valoare de 100 de euro.

Prezentarea TOF

Pachetul Touch of Forever conține:

3 bidonașe de „Aloe Vera Gel” – produsul rege al companiei, care rămâne nr. 1 pe piață fără concurență la nivel mondial de 35 de ani de la producerea lui.

2 peste de dinți „Forever Bright Gel” – compusă din gel curat de Aloe Vera şi Propolis, care îmbunătăţeşte starea gingiilor şi previne formarea tartrului (pietrelor pe dinţi).

2 Aloe Vera Lips – balsamul de buze care nu trebuie să lipsească din nici-un buzunar în această perioadă, numit şi farmacia de buzunar pentru beneficiile lui în diverse urgenţe ale pielii (răni, sângerare, fript cu ulei sau alte substanţe).

2 creme Aloe Heat Lotion – scutul tău în durerile externe. Un pic de masaj cu o picătură de cremă roşie înseamnă soluţia ta rapidă în combaterea durerilor de cap, încheieturi, febră musculară sau chiar febră provocată de răceală, nas înfundat sau dureri de gât.

Un tub de Aloe First – produsul care se foloseşte pentru toate afecţiunile externe din creştet până în picioare. Este unic în combaterea afecţiunilor ORL, pentru răceală, pentru răni şi alte probleme.

TOF mai conţine: produse pentru igiena personală, şampon şi balsam pentru păr, săpun lichid, gel şi fixativ pentru păr, două creme de faţă, o cremă din gel curat de aloe pentru răni şi măşti de hidratare, un tub de miere din florile de aloe vera, câte două tuburi din suplimentele cele mai importante pentru organismul nostru şi multe altele.

AloeBlossomHerbalTeaDe ce premiu – Ceai?

Aloe Blossom Herbal Tea – este pur şi simplu cel mai bun ceai pe care eu l-am gustat vreodată. Pentru că nu este în pachetul de familie TOF şi toţi distribuitorii şi-ar dori să îl aibă în această cutie, m-am gândit că ar fi o surpriză minunată pentru cei care intră pentru prima dată în contact cu produsele FLP.

Conţine un amestec echilibrat de boboci florali din aloe, scorţişoară şi ghimber din China, cuişoare din Madagascar, mirodenii cu efect calmant din Jamaica, coajă rasă de portocală (bogată în vitamina C), nucşoară, fenic, muşeţel, frunze de mure şi Gymnema sylvestre. Sărac în calorii. Nu conţine cafeină. Are 25 de pliculeţe sigilate individual a câte 37 g fiecare.

Ceaiul de la FLP are efecte anti-inflamatorii în organismul nostru. Dacă ar fi să facem o comparaţie, Aloe Vera Gel este ca un săpun, iar ceaiul este jetul de la duş care spală toate impurităţile din organism.

Această ofertă poate fi un început nu doar pentru afacerea ta, dar şi pentru o cură intensă de detoxifiere, care rezultă cu sănătate, mai multă energie şi dispoziţie pentru viaţă!

Şi pentru a începe cu dreptul, te invit sâmbătă, 19 octombrie la Forever Bussiness Day cu oameni de succes ca să faci cunoştinţă cu Forever Living Products şi benefeciile de care poţi profita în parteneriatul cu acest lider mondial la produsele pe bază de Aloe Vera! Detalii despre eveniment vezi pe FACEBOOK!

Pentru detalii şi întrebări mă poţi contacta la: 068685682

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s