Zece motive pentru care merită să faci afacerea FLP


flpmoldova

1. Venit suplimentar: Indiferent cât câştigi, ai tot timpul cheltuieli şi întotdeauna este loc de mai mult. Un ban în plus este binevenit. Fie că vrei să-ţi cumperi ceva, să-ţi plăteşti o datorie sau să-ţi suplimentezi (sau să înlocuieşti) venitul existent.

2. Independenţa financiară: Să-ţi permiţi să-ţi cumperi toate lucrurile pe care le doreşti: maşina, casa, livada ta… Să poţi călători sau pur şi simplu să scapi de datorii şi să ai banii tăi!

3. Deţinerea propriei afaceri: Forever Living îţi oferă unul dintre puţinele mijloace (legale) prin care poţi avea propria afacere cu investiţie minimă sau fără investiţii. Afacerile „tradiţionale” presupun investiţii majore şi sunt deseori expuse unor riscuri mari. Cele mai multe afaceri nu supravieţuiesc primului an; inclusiv francizele nu sunt lipsite de risc şi presupun investiţii imense.

4. Mai mult timp liber: În climatul economic actual, angajaţilor li se cere să muncească tot mai multe ore pentru acelaşi salariu şi le rămâne tot mai puţin timp pentru a face lucrurile pe care şi le doresc. Patronii muncesc de dimineaţă până seara şi sunt supuşi unui stres continuu. Daca alegi să-ţi petreci mai mult timp cu copiii, familia, prietenii, să-ţi permiţi un hobby sau un stil de viaţă liber, Forever Living îţi ofera mijloacele pentru a putea realiza acest lucru.

5. Dezvoltare personală: Din ziua în care ne naştem ni se spune mai degrabă ceea ce nu putem face decât ceea ce putem. Forever Living oferă oportunitatea şi încurajează împlinirea adevăratului potenţial al fiecăruia dintre noi, prin creşterea încrederii în sine şi prin demonstrarea faptului că multe lucruri devin posibile doar dacă încerci.

6. Ajutorarea oamenilor din jur: Colaboratorii Forever Living devin persoane de succes numai dacă îşi ajută partenerii să se dezvolte. Poţi să îi ajuţi pe alţii să-şi mărească veniturile, prin oportunitatea afacerii FLP, sau să-şi îmbunătăţească sănătatea, cu ajutorul produselor. Una dintre cele mai mari bucurii este să vezi oameni care şi-au îmbunătăţit viaţa şi să ştii că ai avut o contribuţie importantă la acest succes.

7. Noi cunoştinţe şi prieteni: Forever Living îţi oferă un cadru social în care să îţi desfăşori afacerea. Pentru ca şi ceilalţi colaboratori au dorinţe similare şi sunt oameni pozitivi, afacerea Forever este o oportunitate excelentă pentru a lega prietenii durabile.

8. O pensie decentă: Din păcate, puţini dintre oamenii care se pensionează de la locul de muncă actual îşi permit să trăiască din pensie. De fapt, mulţi oameni nu au pensie deloc. Oamenii trăiesc mai mult şi acest fapt poate fi chiar un motiv de îngrijorare… Cu Forever Living veniturile continuă să crească chiar dupa momentul în care vine vârsta pensionării. Este o schema de pensionare non-contributivă pe care o poţi pune în aplicare de acum!

9. Moştenire solidă pentru urmaşi: Afacerea Forever poate fi lăsată moştenire în familie. Poate oferi celor dragi un venit care le poate schimba viaţa în bine.

10. Recunoaştere: Se spune că „mai mulţi oameni merg la culcare înfometaţi de recunoaştere decât de hrană.” Puţine companii îşi evidenţiază angajaţii altfel decât la modul negativ. Un „mulţumesc” lipseşte de cele mai multe ori. Cu Forever Living sărbătorim realizările fiecărui colaborator, de la cel mai nou distribuitor până la Top Manageri.

FOREVER LIVING PRODUCTS
Nu este, cu siguranţă, singura soluţie pentru a-ţi rezolva problemele. Dar pentru noi a funcţionat. Poate fi şi răspunsul la frământările tale. O oportunitate care îţi poate schimba viaţa. În bine.

E fantastic să trăiești în Republica Moldova, cea mai săracă țară din Europa și să fii plătit la fel ca un american, italian, spaniol, englez sau orice alt distribuitori din cele 154 de țări în care producătorul mondial pe bază de ALOE VERA Barbadensis, Forever Living Products are filiale!

Testează și tu oportunitatea FLP!

Un comentariu la “Zece motive pentru care merită să faci afacerea FLP

  1. I have been surfing online more than 2 hours today,
    yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth
    enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made good content as
    you did, the net will be much more useful than ever before.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s