Cine sau ce este Forever Living Products?


Forever Living Products este o Companie MLM fondată de Rex Maughan în anul 1978. De 34 de ani se bucură de succes în continuă creştere şi contribuie la sănătatea şi bunăstarea a milioane de oameni din întreaga lume. Tot de 34 de ani este lider mondial la categoria producător pe bază de Aloe Vera.

logo flp

A ajuns la 1o  milioane de distribuitori în 154 de ţări, iar vânzările anuale depăşesc 2 miliarde de dolari americani. Indiferent de situaţia economică în plan global, Forever Living Products (FLP) înregistrează anual o creştere importantă la volumul de vânzări şi numărul de distribuitori.

În fiecare an, FLP adună în lista celor 180 de produse, noi şi noi produse pentru sănătatea şi îngrijirea ta personală. Cele 180 de produse se împart în cinci game diferite:

  • Băuturi nutritive pe bază de Aloe Vera
  • Suplimente alimentare
  • Produse pentru controlul greutăţii corporale
  • Produse pentru îngrijirea tenului şi a corpului
  • Produse pentru igienă şi îngrijire personală,
  • Gama de machiaj Sonya Colour Collection

Calitatea este prima prioritate a companiei FLP. Pentru aţi asigura un produs impecabil, natural şi calitate superioară, FLP are un sistem de  producţie unic care face ca aceste procese să fie cu adevărat miraculoase respectând cele mai înalte standarde de calitate şi puritate. Pe parcursul celor trei decenii de activitate, FLP testează produsele la toate etapele de producţie. Acest principiu integru a adus companiei numeroase dinstincţii.

Mai multe despre produsele miraculoase şi planul de marketing al companiei, vă invit să vedeţi în filmuleţul de mai jos. Vizionare plăcută.

Un comentariu la “Cine sau ce este Forever Living Products?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s