Hollywood: Incediile piromanilor au adus daune de peste 3 milioane de dolari


55 de incendii provocate de piromani au împânzit cartierul celebru pentru studiorile de cinema din Cetatea Filmului – Hollywood. Doar în patru nopţi peste 50 de maşini şi casele luxoase din apropierea automobilelor au fost afectate de flăcări, provocând prejudicii de peste 3 milioane de dolari.

Potrivit Daily Mail, printre imobilele de lux se numără şi casa cântăreţului, Jim Morison, estimată la 1,2 milioane de dolari.

Poliţia din Los Angeles lucrează 24 din 24, solicitând şi ajutorul anchetatorilor Poliţiei Federale Americane(FBI). Potrivit comadantului poliţiei din Los Angeles, Andrew Smith sunt peste 100 de indicii captate de camerele de supraveghere şi zeci de martori. Deocamdată nu pot legal face public autorii acestor acte.

Primul suspect arestat este un tânăr în vârstă de 24 de ani de origine germană. După arestarea lui s-au mai înregistrat două incendii.

Poliţia a făcut un apel către locuitorii oraşului, rugându-i să lase noaptea luminile aprinse în garajele lor şi în curte. Statul american oferă o recompensă de 60.000 de dolari pentru orice informaţie care ar conduce la arestarea piromanilor din Hollywood.

Valul de incendii declanşat în noaptea de revelion este catalogat ca cel mai grav înregistrat de la 1992 încoace, când oraşul a fost afectate de revoltele rasiste.

Această prezentare necesită JavaScript.

Un comentariu la “Hollywood: Incediile piromanilor au adus daune de peste 3 milioane de dolari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s