Surpriza lansării Departamentului Multimedia al IPNA Compania „Teleradio-Moldova”


Departamentul Multimedia al IPNA Compania „Teleradio-Moldova”, în cadrul ceremoniei de lansare, a primit luni pe 19 decembrie, primii urători. Echipa trm.md, conducerea TRM şi înalţi oaspeţi de la Consiliul Europei au fost uraţi de deţinătorii premiului I la Festivalul-concurs al obiceiurilor şi tradiţiilor de iarnă „Să trăiţi, să înfloriţi” a sectorului Botanica.Urăturile, compuse de profesoara lor Elena Zlatan, au fost cireaşa de pe tort a evenimentului şi au adus zâmbet şi voie bună pe feţele găzdaşilor.

Urătorii sunt elevii clasei a 9-b din gimnaziul internat nr.2 din Chişinău. Sunt pentru al treilea an consecutiv deţinătorii premiului I în cadrul gimnaziului şi anul acesta câştigătorii premiului I pe sectorul Botanica. Vineri vor evolua în cadrul Galei laureaţilor acestui festival.

Un comentariu la “Surpriza lansării Departamentului Multimedia al IPNA Compania „Teleradio-Moldova”

  1. Nimic pesonal, dar nu am auzit de ei si ingenere cei de la teleradio moldova nu vreau sa faca nimic pentru a arata mai bine pe fonul celorlalte statii, stiu ca se poate am ridicat institutia care o aministrez fara bani iar acum vin o gramada de investitii
    Succes si un sincer la multi ani si toti prosperi si mai creativi ca unu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s