Conferinţa „Lucruri pe care trebuie să le ştii până la căsătorie” cu Viorel Iuga la Chişinău


Ce trebuie să ştii până la căsătorie? Care sunt paşii şi lucrurile importante în pregătirea pentru acest important eveniment? Cum te pregăteşti pentru cea mai măreaţă zi din viaţa ta – nunta?

Încă nu ai un răspuns la toate aceste întrebări? Te invităm, sâmbătă 10 decembrie 2011, la Conferinţa de tineret cu participarea fratelui Viorel Iuga să afli care sunt: „Lucrurile pe care trebuie să le ştii până la căsătorie?”.

Evenimentul va fi găzduit de biserica „Isus Salvatorul” şi este organizat de liderul de tineret din comunitatea Chişinău, Vitalie Carabeţ.

Dragi prieteni, sunteţi aşteptaţi cu drag, sâmbătă 10 septembrie 2011, începând cu ora 10:00 pe str. Sfântul Ilie 41.

Viorel Iuga va sosi la Chişinău, marţi 05 decembrie 2011. Prima implicare publică în această călătorie va fi în cadrul serii de tineret a bisericii „Isus Salvatorul” începând cu ora 18:00. Miercuri, la ora 18:00 va predica în cadrul serviciului de studiu Biblic a bisericii „Isus Salvatorul”.

Joi şi vineri, de la 18:00 va fi invitatul de onoare în cadrul unor seri speciale pentru familişti în biserica „Betel” din Chişinău, sectorul Poşta Veche.

Participând la aceste evenimente veţi avea ocazia să procuraţi şi cărţile pastorului Viorel Iuga. După o perioadă lungă aduce din nou la Chişinău volumul 1 din ciclul „O căsnicie binecuvântată” – un studiu care pune temelia în pregătirea pentru o căsnicie sănătoasă. De asemenea va aduce şi mult aşteptatul volum pentru bărbaţi „Redescoperirea bărbăţiei autentice”. Acestea şi alte volume vor fi la dispoziţia dvs în serile menţionate mai sus şi la conferinţa regională de tineret.

Sunteţi aşteptat cu drag să participaţi la aceste evenimente. Veniţi să vă îmbogăţiţi sufletul cu adevăruri sfinte şi curate din Cuvântu lui Dumnezeu.

6 comentarii la “Conferinţa „Lucruri pe care trebuie să le ştii până la căsătorie” cu Viorel Iuga la Chişinău

  1. Sper sa realizezi si un rezumat la conferinta…cat mai detaliat , pe care sa il postezi!!!

  2. Pingback: Stiri Crestine.ro » Conferinţa „Lucruri pe care trebuie să le ştii până la căsătorie” cu Viorel Iuga la Chişinău

  3. Pingback: Conferinţa „Lucruri pe care trebuie să le ştii până la căsătorie” cu Viorel Iuga | Total Schimbat.ro - Caracterul fӑrӑ inteligențӑ poate multe, ȋnsӑ inteligența fӑrӑ caracter nu valoreazӑ nimic

  4. Pingback: Conferinţa „Lucruri pe care trebuie să le ştii până la căsătorie” cu Viorel Iuga la Chişinău « Life Mission

  5. Pingback: Evenimente: 2-7 Decembrie « CrestinTotal.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s