Ziua Internaţională de Rugăciune pentru Biserica persecutată


Astăzi mii de creştini au mijlocit pentru Biserica persecutată, pentru cei care plătesc credinţa în Domnul Isus cu viaţa. În fiecare zi sute, poate chiar mii de creştini mor pentru credinţa lor.

Încă nu e târziu să ne rugăm pentru cei în suferinţă, chiar dacă această zi e pe sfârşite. Haideţi să ne rugăm pentru biserica Domnului Isus din Coreea de Nord, China, Iran, Afganistan, Egitp, Tunisia, India, Africa, Rusia, Belorusia, Irak, Somalia, Mauritania, Arabia Saudită, Eritreea, Pakistan şi multe alte state. 50 de state au fost nominalizate drept state represive faţă de creştinism, în 50 de state credinţa costă un preţ scump.

Noi trăim în libertate. Contribuie şi tu la îmbunătăţirea vieţii lor prin rugăciunea ta.

Rugaţi-vă pentru sănătatea creştinilor persecutaţi. Rugaţi-vă pentru miile de creştini închişi în închisorile din Coreea de Nord. Rugaţi-vă pentru creştinii arşi de vii din Africa. Rugaţi-vă pentru familiile celor persecutaţi. Rugaţi-vă pentru cei care transmit emisiuni radio, sau trimit literatură creştină în aceste ţări ca să fie ocrotiţi de pericole. Rugaţi-vă pentru pace în lume. Rugaţi-vă pentru biserica persecutată.

Pune această categorie de oameni în lista ta zilnică de rugăciune. Roagă-te pentru fraţii tăi aflaţi în suferinţă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s