Auzind chemarea lui Dumnezeu! Weekend-ul de post şi rugăciune pentru tinerii din comunitatea Cahul la a III-a ediţie


Vineri, 30 septembrie 2011 în tabăra creştină din satul Larga se dă startul celei de-a III-a ediţie a weekend-ului de post şi rugăciune pentru tinerii din comunitatea de Cahul. Evenimentul are tema: „Auzind chemarea lui Dumnezeu” şi se desfăşoară sub motto-ul inspirat din Psalmul 24:3-5

„Cine va putea să se suie la muntele Domnului? Cine se va ridica până la locul Lui cel sfânt? Cel ce are mâinile nevinovate şi inima curată, cel ce nu-şi dedă sufletul la minciună şi nu jură ca să înşele. Acela va căpata binecuvântarea Domnului, starea după voia Lui dată de Dumnezeul mântuirii lui.”

Invitaţii seminarelor sunt: liderul Tineri Pentru Misiune Mediaş, Florin Mihali, liderul naţional de tineret, Mihai Caraivan, pastorul bisericii „Emanuel” Cahul, Anatol Dunas şi alţii.

În cadrul sesiunilor vor fi abordate subiectele:

  • Auzind Chemarea lui Dumnezeu
  • Onorând pe Dumnezeu în relaţiile mele
  • Provocare la sfinţenie şi puritate
  • Trăind o viaţă din belşug cu Dumnezeu şi altele.

Timp de o zi jumătate tinerii satelor din lunca Prutului vor sta pe genunchi mijlocind pentru:

  • Republica Moldova şi conducerea ţării
  • Generaţia noastră – tinerii
  • Comunitatea de Cahul
  • Bisericile din regiune
  • Pentru tinerii neevanghelizaţi şi multe alte motive.

Vineri seara în jurul unui foc de tabără, participanţii şi vorbitorii vor avea un moment special de părtăşie când vor discuta despre Focul lui Dumnezeu. Focul care ne sfinţeşte şi ne curăţeşte.

Scopul evenimentului este zidirea spirituală a tinerilor, provocarea la sfinţenie şi unirea în rugăciune pentru binecuvântarea Moldovei, binecuvântarea comunităţii de Cahul şi a tinerii generaţii din care facem parte.

Comunitatea Cahul este unica regiune din Republica Moldova unde se organizează astfel de evenimente. Weekend-urile de rugăciune organizate la nivel naţional au provocat un interes pentru liderul de tineret a comunităţii, Gelu Ciornîi transformând evenimentul într-o tradiţie frumoasă.

Weekend-ul de post şi rugăciune se va încheia sâmbătă, 01 octombrie 2011 cu o masă caldă în jurul orei 13-14:00.

Foarte Important: Toţi doritorii de a participa la weekend-ul de rugăciune sunt sfătuiţi să se asigure cu haine şi încălţăminte călduroase. Nu uitaţi Biblia şi carneţelul de notiţe. Vă aşteaptă un weekend minunat.

Ultimul weekend de rugăciune organizat în comunitatea de Cahul a dunat 90 de tineri în rugăciune. Vino şi tu să mijloceşti pentru ţara, comunitatea şi generaţia ta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s