Sesiunea de instruire pentru formatori şi învăţătorii de religie la Chişinău


În perioada, 05-17 septembrie 2011 în biserica „Golgota” din Chişinău se desfăşoară cea de-a II-a sesiune a Facultăţii pentru profesorii de şcoală duminicală şi religie în cadrul Institutului de Studii Biblice Inductive „Precept Ministries” din Moldova.

La eveniment sunt invitaţi învăţătorii de şcoală duminicală, formatorii pe raioane, profesorii de religie, păstorii, liderii de tineret şi toţi cei care doresc şi au posibiltate să se implice în predarea religie în şcoli.

În cadrul sesiunii se va face pregătirea învăţătorilor pentru predarea eficientă, interesantă şi interactivă a două cursuri de studiu biblic inductiv pentru copii. Primul curs este „Doamne, învaţă-mă să mă rog” şi este un studiu asupra rugăciunii „Tatăl nostru”. Copiii vor învăţa nu doar să ştie pe dinafara această rugăciune, ci să înţeleagă profund sensul ei în contextul Sfintelor Scripturi şi astfel vor pune temelia disciplinei în rugăciune pentru întreaga lor viaţă.

„Vai, am dat de probleme” este titlul celuilalt curs care este un studiu pentru copiii asupra Epistolei lui Iacov. Copiii vor învăţa cum să aibă o credinţă adevărată şi cum să-ţi trăiască credinţa lor în diferitele împrejurări. Profesorii vor lucra în grupe mici şi toţi vor face multe exerciţii în vederea planificării şi predării interesante a lecţiilor învăţând jocuri, cântări şi activităţi care vor face interesant procesul de predare?

Toţi doritorii de a fi parte la acest eveniment sun aşteptaţi de dimineaţă începând cu ora 09:00 la biserica „Golgota” pe str. Ialoveni 2, sectorul Telecentru, Chişinău.

Vom reveni cu detalii, mărturii şi poze de la eveniment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s