Echipa clubului creştin de taekwon-do „Stolas Leukas” participă la Campionatul Mondial


Astăzi, 5 septembrie 2011 echipa naţională de taekwon-do a Republicii Moldova a plecat la Campionatul Mondial. Evenimentul de talie mondială aflat la cea de-a 17-a ediţie este găzduit de capitala Coreii de Nord, Phyonyang.

Cei 8 sportivi sunt membri ai clubului creştin „Stolas Leukas” şi doresc prin participarea la asemenea competiţii să mărturisească pe Cristos. În drum spre campionat au petrecut timp frumos şi plăcut în studierea Cuvântului lui Dumnezeu. Au făcut un studiu biblic din cartea Iuda, învăţând cum un creştin trebuie să lupte pentru credinţă.

Echipa este însoţită de preşedintele şi fondatorul clubului „Stolas Leukas” posesorul centurii negre IV-dan, Vasile Filat.

Coreea de Nord este ţara care ocupă locul nr. 1 în topul ţărilor persecutoare a creştinilor. Rugaţi-vă pentru echipa de sportivi creştini care reprezintă Republica Moldova la această competiţie ca să îşi îndeplinească bine rolul de copii şi martori a Domnului Isus pe acest tărâm ostil creştinilor. Rugaţi-vă să obţină victorii în competiţii şi medalii, acestea sunt necesare pentru lucrarea care o fac în Moldova prin Taekwon-do.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s