Viorel Iuga în Republica Moldova


Astăzi, pastorul şi scriitorul Viorel Iuga soseşte la Chişinău. Scopul acestei vizite este tabăra tinerilor din Comunitatea „Cahul”. Primul popas în această vizită fratele Viorel Iuga îl va face la biserica „Sfânta Treime” din Chişinău, după care se va îndrepta spre Cahul unde se va afla timp de o săptămână.

Viorel Iuga se află în Republica Moldova la invitaţia conducerii comunităţii Cahul din cadrul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste şi va fi vorbitorul principal în cadrul taberei de tineret a comunităţii. De asemenea, luni – 04 iulie 2011, fratele Viorel va participa la conferinţa pastorală a comunităţii Cahul şi alte evenimente şi servicii divine organizate în această săptămână în zonă.

În perioada, 04-08 iulie tinerii din Comunitatea Cahul sunt invitaţi la tabăra Moscovei. Tabăra 2011 are tema: „Cum îşi va ţinea tânărul curată cărarea?” şi aşteaptă 200 de tineri. Vorbitorul principal la tabără este pastorul şi scriitorul Viorel Iuga. Locuri la tabără nu  mai sunt, dar organizatorii spun că vor lăsa porţile deschise pentru seminarii şi orele de părtăşie ca şi ceilalţi doritori să poate veni. Peste 200 de participanţi au completat deja locurile la tabără şi mulţi alţii şi-au exprimat dorinţa de a participa la această tabără.

Un comentariu la “Viorel Iuga în Republica Moldova

  1. Pingback: Preşedintele Uniunii Bisericilor Baptiste din România: Criza refugiaţilor – o oportunitate | Ziarul Profit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s