Biserica „Buna Vestire” din Chişinău a ordinat primul pastor


Duminica de 19 iunie va rămâne în istoria bisericii Buna Vestirea din Chişinău ca un stâlp de aducere aminte. Ordinarea primului păstor de la înfiinţarea bisericii este evenimentul memorabil şi o sărbătoare care a adus multă bucuriei bisericii. La această slujire importantă slujire a fost chemat diaconul bisericii, Andrieş Talmazan.

Fratele Andrieş s-a pocăit în anul 1994 la evanghelizarea lui Billy Graham şi Dumnezeu i-a pus pe inima lucrarea de slujire. De atunci fratele Andrieş este implicat activ în viaţa bisericii, plin de râvnă puternică pentru fiecare chemare din partea lui Dumnezeu. Fratele Andrieş are o soţie minunată şi doi copilaşi. În timpul adunării toţi slujitorii bisericii şi pastorul bisericii de baştină a fratelui Andrieş au vorbit despre mărturia frumoasă şi pură care este văzută în fiecare zi în el. Mulţi fraţi au spus că cartea de vizită a fratelui Andrieş este zâmbetul mereu neobosit, blând şi binevoitor. El este un tată la care poţi să te adresez după un sfat, susţinere şi ajutor, căruia poţi să-i încredinţezi o problemă sau nevoie. La eveniment a fost prezent episcopul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste, fratele Ion Miron care vorbit în predica sa despre rolul şi esenţa slujirii unui pastor. De asemenea fratele Ion a vorbit despre obligaţiunea bisericii faţă de pastorul ei, şi anume respectul, dragostea, mulţumirea, rugăciunea şi susţinerea materială de care trebuie să aibă grijă biserica.

Biserica „Buna Vestire” din Chişinău s-a născut în anul 2009 prin chemarea şi viziunea pastorului Vasile Filat. Viziunea lor ca şi biserică este mângâierea oamenilor în suferinţă prin Cuvântului lui Dumnezeu aflaţi în spitalele Oncologic, spitalul Republican, dar şi câştigarea studenţilor din căminele colegiului de medicină şi alte instituţii de învăţământ superior.

Biserica „Buna Vestire” deşi foarte tânără, este o biserică misionară cu o viziune şi activitate largă asupra sectorului în care sunt şi asupra raionului Ialoveni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s