Ultima zi din cea mai murdară campanie electorală în Republica Moldova


Astăzi, 17 iunie 2011 este ziua care încheie cea mai murdară campanie electorală pentru alegerile locale în Republica Moldova. Catalogată astfel de analiştii politici şi mass-media din Republica Moldova, datorită luptei pentru primăria capitalei care a fost foarte dură. Liberalul, Dorin Chirtoacă şi comunistul, Igor Dodon au ieşit în finala primului scrutin. Duminică, 19 iunie moldovenii, şi în special chişinăuienii sunt chemaţi din nou la urne să decidă cine le conduce primăria pentru următorii patru ani.

Această campanie a scos la iveală multe detalii picante pentru presă, iar lupta pentru funcţia de primar a folosit armele acuzării şi defăimării.

Cel de-al doilea tur a scrutinului 2011 se va desfăşura în 500 de localităţi. În două raioane candidează şi doi primari creştini. În multe regiunii comuniştii au câştigat teren considerabil. În Chişinău, comuniştii nu au condus niciodată primăria. Vă îndemnăm să vă rugaţi pentru alegerile de duminică. Rugaţi-că pentru ca Chişinăul să fie câştigat de liberali şi comuniştii să fie o minoritate în consiliul municipal. Rugaţi-vă pentru o prezenţă mai mare la vot şi un rezultat cât mai bun pentru candidaţii Alianţei pentru Integrare Europeană.

În mod special pentru Chişinăuieni, comunistul Igor Dodon nu merită votul vostru! Pentru cei care vor să ştie de ce îi aştept să îmi scrie în privat şi le dau o probă mai convingătoare.

Duminică ne întâlnim la urnele de vot!

De Doina Bejenaru Publicat în Opinie

Un comentariu la “Ultima zi din cea mai murdară campanie electorală în Republica Moldova

  1. Dumnezeu sa lucreze in mod minunat si El sa scoata oameni destoinici care sa stie sa carmuiasca tara, si sa-si indeplineasca rolurile in societate.
    Fiti binecuvantati!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s