Seminarul „Chemate în lucrare pentru a zidi Împărăţia lui Dumnezeu” la Chişinău


Dis de dimineaţă capela Colegiului Teologic Pedagogic din Chişinău a fost decorată frumos şi pregătită pentru întâmpinarea tinerelor femei slujitoare din toată ţara. Peste o sută de femei au răspuns invitaţiei Departamentului de Surori a Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste de a participa la seminarul cu tema: „Chemate în lucrare pentru a zidi Împărăţia lui Dumnezeu”.

Alături de invitatele din Timişoara – România şi Texas – SUA, astăzi femeile tinere din Moldova vor explora temle: „Dragoste” cu Daniela Sala din Timişora, „Acceptare” de Betty O’Maker şi „Rugăciune” cu Linda Alden Texas.

Mâine, sâmbătă 14 mai femeile vor studia despre „Iertare” alături de Carla Salli şi „De la frică la eliberare” cu Betty O’Maker.

Seminarul se desfăşoară în două limbi prin traducere. La eveniment participă femei din toate zonele ţării cu excepţia sudului care au avut parte de acest seminar timp de două zile la Cahul în perioada 11-12 mai.

Seminarul are scopul de uceniciza o nouă generaţie de femei pentru lucrarea din biserică. Evenimentul se va încheia mâine după  prânz. Mai multe detalii, interviuri şi impresii de la eveniment urmăriţi pe http://www.uniuneabaptista.org la categoria Noutăţi.

De Doina Bejenaru Publicat în Seminare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s