Cursa „Ciclism pentru binecuvântarea Moldovei” la a IV-a ediţie


În perioada, 12-18 mai 2011 în Republica Moldova se desfăşoară a IV-a ediţie a cursei de ciclism pentru binecuvântarea Moldovei. Traseul acestei ediţii este Chişinău – Ungheni – Nisporeni – Chişinău. În cadrul cursei băieţii vor vizita peste 15 localităţi din judeţele Străşeni, Călăraşi, Ungheni şi Nisporeni. Pentru participarea la cursă se acceptă doar băieţi cu vârsta mai sus de 18 ani. Participanţii vor organiza servicii de rugăciune în biserici şi momente de rugăciune în faţa instituţiilor administrative importante din localităţi. Scopul cursei de ciclism este de a binecuvânta Moldova prin rugăciune şi împărtăşirea Evangheliei cu oamenii întâlniţi pe traseu.

Fiecare participant va primi câte două tricouri cu insigna cursei şi motto-ul acesteia inspirat din 2 Cronici 7:14:

„Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.”

Condiţiile de participare la cursă pentru fiecare doritor sunt: să aibă o bicicletă bună, să aibă mai mult de 18 ani, să contribuie cu 200 de lei pentru tricouri şi alte cheltuieli necesare şi să-şi găsească cel puţin 10 suporteri în rugăciune pentru perioada cursei de ciclism.

Astăzi echipa de ciclişti au pornit pe traseu de la Arcul de Triumf din Chişinău. Evenimentul este organizat de Departamentul de Rugăciune a Organizaţiei „Tineri Pentru Cristos Moldova” în colaborare cu Uniunea Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova. Vom reveni cu detalii şi mărturii.

2 comentarii la “Cursa „Ciclism pentru binecuvântarea Moldovei” la a IV-a ediţie

  1. Pingback: Al 8-lea MARATON de rugăciune: „Ciclism pentru binecuvântarea Moldovei” 2015 (FOTO)

  2. Pingback: Prima cursă de “Ciclism pentru binecuvântarea Moldovei” din 2015 (FOTO) -

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s