„Nunta mileniului urmează!”


Mult aşteptatul eveniment al anului aproape că s-a epuizat. Supranumită de presă „Nunta secolului” a fost sărbătorită cu mult fast ieri 29 aprilie la Londra. Tortă de nuntă cu opt etaje, 21 de feluri de mâncare, 300 oaspeţi pompos îmbrăcaţi şi mii de spectatori în întreaga lume.

Nunta secolului un basm pentru întreaga planetă – a fost şi va rămâne în istoria omenirii ca unul dintre cele mai importante evenimente ale generaţiei noastre. Fiecare detaliu din ceremonie şi sărbătoare a fost transmis LIVE pe mii de ecrane.

Cununia religioasă a prinţului William şi Catherine Middleton fiind catalogat drept cel mai mare serviciu de predicare la care au participat mii de oameni. Capitala Marii Britanii s-a transformat ieri într-un centru de basm pentru întreaga lume. Nunta de poveste a prinţului Wiliam a făcut întreaga lume să se simtă în poveste.Cu tot fastul nunţii, simplitatea, atitudinea neîcordată şi zâmbetele naturale ale mirilor au transmis frumuseţea şi nobleţea familiei regale. După 10 ani de prietenie Wiliam şi Kate au devenit soţ şi soţie.

Privind ştirile, citind comentariile pe internet despre marele eveniment m-am gândit dacă este oare cel mai important eveniment al secolului? Oare merită atât de multă atenţie. Într-o discuţie un tânăr mi-a spus: „Chiar au noroc unii să se nască prinţi şi prinţese”. M-am gândit puţin la afirmaţie şi am spus: „Nu îi invidiez deloc, ei ar putea fi prinţi aici pe pământ, dar eu sunt prinţesă pe veci prin dragostea Domnului Isus – Regele meu”.

Cât de mult sau gândit oamenii care au urmărit evenimentul la marea nuntă a mileniului care urmează să vină cât de curând? Nunta Mielului Isus Cristos! Sau gândit oare creştinii care întruchipează mireasa Domnului Isus la nunta glorioasă ce urmează? Pregătirile pentru nunta prinţului au durat aproximativ trei luni. Pentru nunta mileniului procesul de pregătire a început acum 2000 de ani o dată cu înălţarea Prinţului Isus la cer.

Să cântăm din arfă şi chimvale. Să strigăm Maranata – Domnul nostru vine. Vine curând şi toţi vom sta cu El la masă. Vom cânta la cea mai mare nuntă din univers – nunta Mielului lui Dumnezeu.Cu ce emoţii aştepţi nunta mileniului? Eşti pregătit pentru marele eveniment? Covoarele din purpură roşie te vor aştepta şi pe tine să păşeşti ca un prinţ, ca o prinţesă la nunta Regelui. Tu eşti gata să participi la nunta mileniului? Te vei număra printre invitaţii la masa de sărbătoare?

Cea mai glorioasă şi frumoasă nuntă din univers abia urmează. Pregăteştete şi tu pentru nunta mileniului. La ea participă doar cei înbrăcaţi în haine albe spălate în sângele Mielului.

Un comentariu la “„Nunta mileniului urmează!”

  1. Pingback: Stiri Crestine.ro » “Nunta mileniului urmează!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s