A sosit marea zi – Concertul Naţional „O viaţă mai bună”


Cu siguranţă ai aşteptat cu multă nerăbdare această zi. Iată că 9 aprilie 2011 a sosit şi în câteva ore Sala „Palatului Naţional” va fi plină cu tinerii creştini din toată ţara.

Cântăreţii din România şi Ucraina au sosit deja, la fel şi predicatorul Cristian Bărbosu. Ultimele clipe din această zi se scurg parcă greu pentru unii şi foarte repede pentru alţii.

În această seară centul Chişinăului va deveni un loc de laudă şi închinare, un punct de proclamare a Evangheliei şi Numelui Dumnezeului nostru măreţ. Voi transmite live text pe blog atmosfera de la concert, dar dacă eşti aici acasă te invit cu insistenţă să vii şi tu la concert.

Ultimele 20 de bilete de 50 de lei îţi stau la dispoziţi, dă năvala cât mai repede. Nu uita că trebuie să vii şi cu un prieten care are nevoie de Vestea Bună a Evangheliei. Sună-mă la numărul 068 685 682 şi bronează ultimele bilete.

Te asigur că acest eveniment este unic şi special. Dumnezeu va fi acolo ca să îţi vorbească şi să îţi umple inima de bucurie. Vino să ne închinăm Lui prin muzică. Dedică câteva ore dina timpul tău şi 50 de lei din buzunar ca să stai în prezenţa LUI timp de trei ore alături de alţii 1800 de tineri. Intrarea în sală va începe la pra 16:00. Nu întârziaţi!

Ne vedem la concert!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s