Cu ce începe o nouă filă de istorie?


Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna în gura mea. Să mi se laude sufletul în Domnul. Să asculte cei nenorociţi şi să se bucure. Înălţaţi pe Domnul, împreună cu mine. Să lăudăm cu toţii Numele Lui! Eu am căutat pe Domnul ş mi-a răspuns; m-a izbăvit dint oate temerile mele. Când îţi întorci privirile spre El, te luminezi de bucurie, şi nu ţi se umple faţa de ruşine.

Regenerare. Un nou început, o nouă filă curată începe în călătoria cu Dumnezeu. Adesea ajungem în puncte moarte când simţi că înlăuntrul tău este un pustiu uscat, mort, nici o picătură de rouă, nici un semn de viaţă?

Te-ai întrebat în rugăciune dacă mai poţi reveni la dragostea dintâi şi la momentele de glorie pe care le-ai trăit la începutul relaţiei tale personale cu Dumnezeu? Nu mai ai speranţă că pacea şi bucuria mântuirii de poate inunda din nou? Priveşte la cer în zoriii dimineţii. Strigă spre EL cu disperare şi sinceritate şi El te va auzi.

Dumnezeu vrea să îţi dea mâna şi să alergi împreună cu El, să râzi din nou şi să te bucuri dar şi să-I spui deschis ce te doare şi te răneşte cel mai mult! El te preţuieşte foarte, foarte mult, chiar dacă nu ai avea darurile pe care le ai El te va iubi pentru că El te iubeşte pentru cine eşti şi nu pentru ceea ce faci!

El vrea să te invite să dansezi cu El! El este un gentelmen şi vrea să-ţi spună despre frumuseţea pe care a pus-o în tine!

Zâmbeşte Isus te iubeşte!!!

 

Un comentariu la “Cu ce începe o nouă filă de istorie?

 1. Salut! Ma numesc Sigmirean L. Dragos Lucian !
  Ma gandeam daca nu doresti un link exchange. Cu
  Ladesene – Desene animate gasesti desenele copilariei 🙂
  Sau
  efilmeonline.ucoz.org – Filme online subtitrate
  MUltumesc ! Astept mail inapoi:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s