Tinerii în post şi rugăciune


Miercuri, 6 aprilie 2011  am hotărât să avem cu toţi tinerii din Comunitatea de Chişinău o zi de post şi rugăciune pentru mai multe motive:

  • evanghelizarea de vineri 8 aprilie de la biserica „Sfânta Treime din Chişinău cu Cristian Bărbosu.
  • evanghelizarea de sâmbătă 9 aprilie de la Palatul Naţional – ca Dumnezeu să binecuvânteze programul şi tot ce va fi, că cei nemântuiţi să capete salvarea, pentru organizare, pentru interpreţi: Alin Timofte, Cătălin şi Ramona Lup, Darina Coceanji şi Mesagerul Domnului fr. Cristian Bărbosu).
  • pentru ţara noastră şi lupta care se duce cu privire la legea nediscriminare – că această lege să nu fie adoptată iar cei care doresc să promoveze păcatul să fie ruşinaţi.
  • pentru conferinţa de tineret din data de 16 aprilie, organizată pe comunitatea Chişinău pentru regiunile Călăraşi, Străşeni, Ungheni și Nisporeni. Conferinţa va avea loc la tabăra Mioriţa din Călăraşi. Pentru mesajul biblic care va fi adus, pentru program şi părtăşia tinerilor din aceste regiuni. Şi pentru liderul responsabil pe aceste regiuni: Sergiu Ciobanu.

Doar atunci când vom simți unii cu alții și ne vom uni eforturile vom fi o forță. Dumnezeu este de partea noastra să cerem de la El biruinţă în tot ce dorim să facem.

Mulţumesc mult.

Cu respect, liderul de tineret pe comunitatea Chişinău, Vitalie Carabeț.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s