Conferinţa pentru bărbaţi cu tema: „Banii şi bărbaţii” la biserica „Isus Salvatorul”


Sâmbătă, 19 februarie 2011, Biserica „Isus Salvatorul” din Chişinău va găzdui conferinţa pentru bărbaţi cu tema: „Banii şi bărbaţii”. Invitatul special în calitate de vorbitor va fi preşedintele comisiei economie, buget şi finanţe în Parlamentul Republicii Moldova, Veaceslav Ioniţă. Evenimentul începe la ora 10:00 şi sunt aşteptaţi toţi doritorii de parte bărbătească la un timp de părtăşie şi creştere spirituală. Conferinţa este organizată în cadrul departamentului de bărbaţi a bisericii „Isus Salvatorul” condus de pastorul, Valeriu Ghileţchi. Toţi doritorii sunt aşteptaţi şi la întâlnirile obişnuite a bărbaţilor bisericii „Isus Salvatorul” în prima şi a treia săptămână a lunii, începând cu orele 18:30. În cadrul întâlnirilor bilunare împreună cu pastorul Valeriu Ghileţchi se studiază Darurile Spirituale.

Întâlnirea de mâine este organizată într-un cadru special pentru a aduce la părtăşie şi alţi bărbaţi. Fiind în apropierea zilei de 23 februarie, bărbaţii sunt aşteptaţi cu prietenii sau colegii lor de lucru.

Deci, vă aşteptăm mâine 19 februarie 2011 în incinta bisericii „Isus Salvatorul” pe adresa str. Sfântul Ilie 41, începând cu ora 10:00

 

3 comentarii la “Conferinţa pentru bărbaţi cu tema: „Banii şi bărbaţii” la biserica „Isus Salvatorul”

  1. Cred ca va fi un seminar super si spiritual. Multe spune deja si numele specialistului in economie si in combinatie cu Biblia.

  2. Mă bucur că anunţul transmite realitate, cred că bărbaţii din Chişinău mâine vor avea o zi superbă :)) Pentru cei care sunteţi departe, nu pot să vă bucur cu nimic altceva decât cu poze şi detalii 🙂 O să participe, de fapt organizează, pastorul biseriii, ex-episcopul uniunii baptiste şi actualul Preşedinte a Federaţiei Europene Baptiste, Valeriu Ghileţchi şi va mai fi prezent şi episcopul uBCEB, Ion Miron. Deci, va fi super tare :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s