Sesiunea „Evanghelizare şi Ucenicie” la Colibaşi


Din 3 ianuarie 18 studenţi ai Institutului Biblic Inductiv „Precept Ministries” s-au adunat la Colibaşi pentru a studia Cuvântul lui Dumnezeu. La începutul lui 2011 în sudul ţării s-a început un nou ciclu  din cadrul  programului  institutului. O nouă pleiadă de tineri a intrat în şcoala Domnului Isus pentru a  creşte în cunoaşterea Cuvântului Său.

La prima sesiune cu tema „Evanghelizare şi Ucenicie”, studenţii studiază Evanghelia după Ioan, din cartea „Dumnezeule exişti?” şi 2 Timotei. În fiecare zi din Evanghelia după Ioan au învăţat principiile de Evanghelizare, iar din 2 Timotei principiile de ucenicie.

În partea practică studenţii au mers duminică 9 ianuarie  în satul Giurgiuleşti, unde au distribuit tractate şi materiale din cadrul proiectului Misiunii Biblice, evanghelizând fiecare casă din sat. Potrivit calculelor făcute la sfârşitul zilei, au fost distribuite peste 1000 de materiale cu mesajul Evangheliei.

Filiala Institutului „Precept Ministries” a fost deschisă în sudul ţării în anul 2003. Coordonatorul pentru regiunea de sud al acestei instituţii este Alexandru Buzilă, profesor  în cadrul institutului şi vice-preşedintele A.O. „El-Şadai”.

Promoţia 2011 va fi a treia generaţie în cadrul Institului „Precept Ministries” în regiunea de sud.

De Doina Bejenaru Publicat în Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s