Valeriu Ghileţchi şi Veceaslav Ioniţă chemaţi la un nou mandat pentru a răspândi lumina


Fie că v-aţi bucurat sau întristat după 28 noiembrie, trebuie să vă amintesc că aceste alegeri ne-au adus un motiv de bucurie. Valeriu Ghileţchi şi Veceaslav Ioniţă, fraţii noştri au trecut în noul Parlament. Această zi a adus Republicii Moldova o schimbare, un pas spre mai bine. Copii lui Dumnezeu au în conducerea înaltă două voci, care să aducă acolo lumina Cuvântului Lui şi dragostea desăvârşită a Domnului Isus Cristos. Le stă în faţă un mandat de patru ani. Un mandat în care trebuie să fie sare şi lumină, trebuie să fie vocea înţelepciunii, trebuie să fie solii iubirii lui Dumnezeu şi acest mandat nu este cel mai uşor. Faptul că au ajuns până aici nu este suficient.

Este nevoie să îi susţinem în continuare în rugăciune. Dacă au fost o realizare spre mai bine pentru Republica Moldova acest scrutin, cu siguranţă se datorează postului şi rugăciunii. Dumnezeu nu este surd şi nepăsător la cererile noastre şi ziua de 28 noiembrie 2010 este o confirmare.

Vă îndemn pe toţi în continuare să ne rugăm pentru conducere, pentru deputaţii creştini, pentru ţară. Faptul că 40% din cetăţenii noştri au votat pentru comunişti o consider o mare tragedie. Societatea noastră melancolică după trecut nu trăieşte prezentul şi nu se gândeşte la viitor. Cu toate acestea activismul civic este un semn de speranţă şi cred că se merită să ne unim eforturile pentru a binecuvânta această ţară.

  • să ne rugăm pentru deputaţii creştini ca Domnul să îi binecuvânteze cu curaj şi putere şi să îi facă o forţă în perioada asta de criză.
  • pentru partidele liberal democrate să găsească înţelegere şi să vadă lucrurile care îi unesc şi să fie uniţi în lupta pe care o au
  • pentru partidul comuniştilor să se trezească în sfârşit şi să se gândească şi la noi, poporul. Să lase orgoliile lor şi în sfârşit să îşi facă datoria în parlament.
  • pentru ca Dumnezeu să ne dea un preşedinte după inima Lui, care să iubească şi să trăiască pentru acest popor.
  • pentru un guvern competent şi profesionist care să pună suflet în ceea ce face şi pentru un premier la fel de bun cum a fost şi este acum Vlad Filat.
  • pentru ca Dumnezeu să conducă aceşti oameni aleşi de noi şi să facă voia Lui în vieţile lor.
  • pentru pocăinţa conducerii noastre şi pentru biencuvântarea familiilor lor.

Dacă mai aveţi şi voi motive pe care eu le-am scăpat, le puteţi lăsa la comentarii şi eu pe urmă le adaug în listă. Fiţi binecuvântaţi şi vă aştept pe genunchi în rugăciune.

3 comentarii la “Valeriu Ghileţchi şi Veceaslav Ioniţă chemaţi la un nou mandat pentru a răspândi lumina

  1. Pingback: Valeriu Ghileţchi şi Veceaslav Ioniţă chemaţi la un nou mandat pentru a răspândi lumina - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s