În post şi rugăciune pentru ţară.


Miercuri, 13 octobrie 2010, toţi creştinii din ţară sunt chemaţi pe genunchi în post şi rugăciune pentru ţară. Au mai rămas şapte săptămâni până la alegerile prezidenţiale. Mâine, ultimul partid din alianţă se va înscrie în cursa electorală. După cum prognozează politicienii şi mass-media aceasta nu va fi o campanie uşoară, la fel ca ultimele de altfel. Mai mult ca niciodată este nevoie de puterea şi paza lui Dumnezeu peste această ţară.

La iniţiativa pastorului Vasile Filat, creştinii din toate confesiunile sunte îndemnaţi să participe la post şi rugăciune, şi să mijlocească pentru următoarele motive:

  • Să ne ferească Dumnezeu de orice oameni sau mişcări politice care ajungând la putere ar limita libertatea cetăţenilor (inclusiv libertatea religioasă).
  • Să le dea Dumnezeu simţiri cumpătate tuturor politicienilor care guvernează acum în ţară şi să caute în toate binele poporului.
  • Pentru intervenţia înţeleaptă a Ministerului Educaţiei şi a structurilor de stat vizate în vederea opririi nedreptăţilor care au fost comise în şcolile din Hânceşti, Boghiceni, Alava, Stăuceni şi alte localităţi din ţară unde au apărut cazuri de persecuţii şi incitare la ură interconfesională şi religioasă.
  • Pentru toţi profesorii, preoţii, pastorii care predau Religia în şcoli ca să predea Cuvântul lui Dumnezeu aşa cum îl găsim scris în Sfintele Scripturi.
  • Pentru mass-media, jurnalişti şi toţi cei implicaţi în acest proces de informare, ca să fie corecţi în lucrul lor. Să contribuie la luminarea poporului, prin informare echidistantă, profesionalism. Şi pentru ei ca persoane, să cunoască pe Bunul Dumnezeu ca Domn şi mântuitor şi să fie ocrotiţi de atacuri şi tentaţii păcătoase.

Dumnezeu plânge pentru Moldova. Ştiu că El vrea să o binecuvânteze, şi ştiu că tot ce a fost până acum nu a fost fără îngăduirea mâinii Lui Atotputernice. Pe parcursul acestui an de guvernare a Alianţei Pentru Integrare Europeană, Dumnezeu a lucrat prin ei. În calitate de jurnalist am văzut sute de momente, când mâna lui Dumnezeu era la lucru prin ei. Ei sunt oameni aleşi, chiar dacă nu sunt mântuiţi. Ei au nevoie de susţinerea noastră în rugăciune ca să fie buni şi să iubească această ţară nu buzunarul lor. Rugăciunile noastre pot schimba ţara, pot să oprească răul.

Aşa să ne ajute Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s