O zi de bucurie şi mulţumire după 20 de ani pentru Biserica „Isus Salvatorul”


Mâine Biserica „Isus Salvatorul” din Chişinău să startul unei săptămâni de bucurie şi mulţumire cu ocazia aniversării a 20 de ani de viaţă trăită prin har şi binecuvântare. Mâine sărbătorim şi Ziua Secerişului 2010. Curtea plină de roade, bucurie, oaspeţi şi cu siguranţă şi binecuvântare. Vă aşteptăm pe toţi să luaţi parte la bucuria noastră.

Serviciul de sărbătoare începe la ora 10:00 şi se va încheia cu prânzul la pachet în jurul orei unu. Dacă nu ne cunoaşteţi, ne găsiţi pe adresa Str. Sfîntul Ilie 41. Mâine vom avea onoarea să avem printre oaspeţi episcopii onorifici a Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova, Victor Loghinov şi Victor Popovici.

Wellcome, va fi frumos şi foarte vesel.

Vă place panoul cu roade 2010???

2 comentarii la “O zi de bucurie şi mulţumire după 20 de ani pentru Biserica „Isus Salvatorul”

  1. Pingback: O zi de bucurie şi mulţumire după 20 de ani pentru Biserica “Isus Salvatorul” - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Sigur ca imi place panoul, e foarte frumos si foarte…. gustos. Ce imi pare rau ca nu pot fi si eu. Dar, ma rog Domnului sa dea un timp frumos, sa fie un timp de evanghelizare cu succes, ca sa auda Evanghelia si cei care inca nu au auzit de ea. Domnul sa isi reverse din plin binecuvintarile Lui, miine, asupra intregii Biserici, asupra tuturor celor care vor fi adunati acolo. O sa ne bucuram si noi impreuna cu voi, chiar daca ne desparte un ocean, dar , dragostea lui Dumnezeu nu ne poate desparte, am fost si vom ramine impreuna pentru totdeauna aici pe pamint si acolo sus in ceruri. La multi ani pentru Biserica Isus Salvatorul. Cu Domnul inainte, fratilor!!!!!!!!! Amin!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s