Concertul „Nu sunt creat de mâini omeneşti” cu Serghei Briksa


Vineri, 28 mai 2010, Filarmonica Naţională din Chişinău a găzduit Concertul Creştin „Nu sunt creat de mâini omeneşti” a interpretului Serghei Briksa. La eveniment au participat în jurul de o mie de tineri din toate confesiunile neo-protestante.

Concertul a fost transmis şi live pe portalul de ştiri creştine http://www.actualitate.md, unde a fost urmărit de peste 130 de vizitatori. Atmosfera a fost specială, iar lauda şi închinarea înaintea Creatorului a fost prioritatea nr. 1. Piesa „Somebady Say” a sculat tinerii prezenţi în sală în picioare şi nu i-a pus jos decât la mesajul Biblic. Tinerii au ieşit foarte entuziasmaţi de concert şi au făcut coadă în hol pentru un autograf şi o poză cu interpretul.

Serghei Briksa este originar din oraşul Minsk, iar de câţiva ani locuieşte în SUA. Este căsătorit şi are trei copii. Concertul de la Chişinău „Nu sunt creat de mâini omeneşti”, face parte din turneul cu acelaşi motto. Turneul a început în data de 1 mai în Ucraina şi sa încheiat duminică 30 mai la Tiraspol. În cadrul turneului Serghei Briksa a lansat noul album „Nu sunt creat de mâini omeneşti” care are 10 piese, una dintre care este în limba ucraineană. Interpretul a spus că planifică să vină în fiecare an la Chişinău, iar data viitoare vrea să aducă cu el o piesă în limba română.

Un comentariu la “Concertul „Nu sunt creat de mâini omeneşti” cu Serghei Briksa

  1. Pingback: Concertul “Nu sunt creat de mâini omeneşti” cu Serghei Briksa | Cuttingart News Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s