Conferinţa de instruire a liderilor „Ancoraţi pe stâncă”


Scumpi frați și surori «Мisiunea Tinerii pentru Cristos Moldova» vă salută cu dragostea Domnului nostru Isus Cristos !!! Statisicile arată că 80 % dintre persoanele care părăsesc bisericile sunt adolescenții de la 14 ani în sus. Doriți ca biserica din care faceți parte să fie plină de viață și acțiune? Doriți ca tinerii din biserica d-stră să nu mai fie într-o stare de somnolență spirituală, dar să fie activi în slujire? Doriți ca biserica să poată oferi posibilitatea generației tinere să se poată integra în biserică? Doriți ca adolescenții și tinerii să nu se mai îndeltnicească cu lucrurile murdare ale acestei lumi, dar dimpotrivă să atragă pe prietenii lor prin virtuțile unei vieți trăite după placul lui Dumnezeu? Cum să faci ca adolescenții să fie – parte integrată a bisericii locale?

Noi vă propunem !!!

Proectul de Evanghelizare și Ucenicie pentru adolescenți și tineri «Ancorați pe Stâncă» 19-22 iunie 2010 va avea loc conferința !

La conferință pot participa din câte 2 tineri din fiecare biserică locală. Tineri care doresc să slujească pe Domnul cu dedicare pentru a câștiga alți tineri. Trebuie să primească recomandare din partea păstorului biserici locale și copia buletinului de identitate. Costul conferinței este de 200 lei, însă pentru cei care se vor înscrie și vor plăti până pe data de 11 iunie, costul va fi de 150 lei.

Întâlnirea va avea loc pe 19 iunie, ora 10.00 pe adresa: Chișinău, sect. Botanica, str. Dacia 10, oficiul ”A.O Tinerii pentru Cristos Moldova”. Oficiul se află la 100 de metri de magazinul 1000 de mărunțișuri. De la Circ puteți ajunge cu Microbusul nr.175 sau 112, iar din centru orașului de pe Ștefan cel Mare cu trolebusul 18 . Din toată inima suntem gata să vă slujim, ca împreună să putem lărgi hotarele Împărăției lui Dumnezeu aici în țara noastră.

Date de contact: Doritorii se pot adresa pe adresa: Chișinău, sect.Botanica, Bulevardul Dacia 10, ”Tinerii pentru Cristos Moldova”.

Telefoanele de contact, pentru informații mai ample: Оficiu: 0-22-53-66-48

Coordonator: Eduard Petrenco: 079-814-486 (moldecell), 067-100-611 (unite)

Director departament Tineret: Vitalie Carabeț: 069-029-026 (orange), 067-100-613 (unite)

Un comentariu la “Conferinţa de instruire a liderilor „Ancoraţi pe stâncă”

  1. Pingback: Evenimente 18-20 Iunie 2010 « CrestinTotal.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s