Fii o binecuvântare pentru Moldova, implică-te şi tu!!!


Duminică toţi creştinii din Republica Moldova renunţă la convingerile lor religioase şi diferenţele dintre confesiuni şi se unesc împotriva imoralităţii. Duminică toţi se adună în Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru o sărbătoare a familiei. Vino şi tu să te bucuri cu noi de frumuseţea pe care Dumnezeu a dat-o prin familie.
Dacă eşti tânăr şi vrei să fii o binecuvântare? Te aşteptăm să fii parte cu noi la slujire. E mai ferice să faci o bucurie decât să te bucuri de ce au făcut alţii. Toţi tinerii harnici se întâlnesc duminică în PMAN, începând cu ora 15:30. Nu vom avea muncă grea. Vom organiza o panoramă din baloane de trei culori, care va reprezenta tricolorul ţării noastre. Vom împărţi steguleţe şi vom invita oamenii la sărbătoare familiei. Dacă iubeşti familia, trebuie să faci ceva mai mult. Implică-te împreună cu noi.

Dacă nu ai rămas suficient de motivat te las să citeşti un mesaj primit de la liderul nostru pe comunitatea Chişinău, Vitalie Carabeţ.

„Multa pace şi Hristos sa Inălţat !

Duminica aceasta 16 mai va fi sărbătoarea familiei în Piaţa Marei adunări Naţionale. Va fi o sărbătoare frumoasă, dar aceasta depinde de implicarea noastră.

Am o mare rugăminte la tine. Dacă Domnul îţi pune pe inimă şi doreşti să faci o slujire este nevoie de mulţi, mulţi tineri voluntari care să vină în piaţa la ora 15.30 ca să ajute la pregătire, la împărţit baloane şi alte lucruri.

Persoana responsabilă de organizare din partea Uniunii este fratele Simion Cucerescu Mob.069372535.

Va trebui să fiţi la 15.30 în piaţă ca să vi se spună ce trebuie să faceţi, ca la rândul nostru să putem spune la oamenii care vor fi în piaţă.

Vor fi baloane de 3 culori şi se vor da la tineri. Apoi va trebui să-i aranjăm ca să iasă tricolorul. De aceia este nevoie de mulţi voluntari.

Aşa că fii parte şi tu.

Cu drag, Vitalie Carabeţ”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s