Biserica „Golgota” din Cimişlia în haine albe de sărbătoare.


Duminică, 11 aprilie 2010, Biserica „Golgota” din Cimişlia a îmbrăcat haine albe de sărbătoare. Motivul bucuriei a fost decizia celor opt tineri de a mărturisi credinţa lor în apa botezului. Serviciul a fost oficiat de pastorul Bisericii, Viorel Tarlev. La bucuria Bisericii sau alăturat oaspeţi de la Hîrtop, Basarabeasca, Hânceşti şi Chişinău.

Patru dintre noii membri în familia Bisericii „Golgota” au cunoscut pe Domnul, frecventând clubul de box şi studiul Biblic, deschis în Cimişlia de Dumitru Untilă. Hriţcu Alexandru are 18 ani şi frecventează clubul de box şi studiu Biblic de patru ani. El s-a împăcat cu Domnul Isus, fiind la o competiţie cu antrenorul său Dumitru Untilă la Soroca. Atunci a fost înfrânt pe ringul de box, dar prin pocăinţă a câştigat moartea.

noii convertiţi cu pastorul Bisericii, Viorel Tarlev

Fraţii Petru şi Victor Musteaţă se antrenează la box şi cunoştinţe Biblice de doi ani. Au cunoscut pe Domnul ca Domn şi Mântuitor personal prin cursurile de studiu Biblic cu antrenorul, dar decizia finală au luat-o vara trecută în tabără.  Dacă până la pocăinţă lipseau frecvent de la şcoală, acum ei se atârnă foarte serios faţă de şcoală fiind o minune şi pentru diriginta lor. Toate eforturile ei de ai aduce pe băieţi la şcoală au fost inutile. Disciplina primită la antrenamente şi noua lor atitudine faţă de şcoală este un mare motiv de bucurie pentru ea. Când fraţii musteaţă au primit nota 10, a devenit un moment istoric. Victor în noiembrie 2009 a devenit campion european la kickboxing. Provenind dintr-o familie social-vulnerabilă, prin pocăinţă Victor a lăsat dezamăgirea şi viaţa sumbră în urmă. Acum fiecare zi şi binecuvântare pentru el sunt o minune de la Domnul. Doreşte să devină campion mondial şi să fie om mare. Are doar 16 ani, dar cel mai mare vis al lui este de a mărturisi la toţi schimbarea care a făcut-o Domnul Isus în el.

Antrenorul lor, Dumitru Untilă spune că: „pentru mine este un mare har şi bucurie pentru că văd roada muncii mele. Am fost foarte fericit că i-am văzut întrând legământ cu Dumnezeu. Mă bucur că acum ei nu sunt doar campioni sportivi, ci sunt campioni biruitori asupra păcatului. Acum ei au scopuri noi pentru viaţă, o viaţă care vor să o trăiască pentru Domnul Isus. M-am bucurat să văd părinţii lui Alexandru care au fost la botez, cu ochii înlăcrimaţi mulţumind bisericii pentru imiplicarea în viaţa spirituală a copilului lor”.

băieţii convertiţi prin antrenamentele de box cu antrenorul Dumitru Untilă

Acum noii membri veniţi prin lucrarea cu boxul sunt cei mai receptivi şi foarte activi în lucrarea Bisericii. Un motiv mare de bucurie pentru antrenorul lor şi pastorul Bisericii. O fetiţă din noii convertiţi a venit la Domnul prin lucrarea casei de tranzit din Cimişlia. Încă două surori gemene, locuiesc doar cu bunica. Ele au cunoscut pe Domnul la tabăra din Valea Perjii. Încă un băiat a cunoscut pe Domnul într-o cameră de cămin văzându-l pe colegul lui de cameră permanent în rugăciune. Aceasta l-a motivat să vină la Biserică şi aici a rămas.

2 comentarii la “Biserica „Golgota” din Cimişlia în haine albe de sărbătoare.

  1. felicitari! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va intareasca sa mergeti si sa spuneti vestea Evangheliei mai departe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s