Ne vedem sâmbătă la concert???!!!


Multa pace tuturor !

Fratilor rugati-va va rog mult pentru lucrarea de evanghelizare prin concertul ce va avea loc la Palatul National pe data de 27 martie 2010.

Interpretii ce vor canta sunt Darina Cocenji din Ukraina si Adi Gliga cu o trupa de baieti SOS Romania. De asemenea, vom avea o sceneta de pasti. Vom avea un mesaj biblic de 15 min in rusa legat de pasti predicat de fr.Valeriu Ghiletchii si spre final va fi in limba romana o marturie si un mesaj de provocare 10-15 min.

– sa ne rugam ca Domnul sa lucreze intr-un mod minunat si tinerii care vor fi prezenti si care nu-l cunosc pe Domnul sa fie miscati si sa fie motivati sa-L urmeze pe Cristos.

– de asemenea sa ne rugam pentru tinerii crestini ca sa fie incurajati si imbarbatati sa traiasca pentru Domnul cu mai multa daruire.

– sa ne rugam pentru programul ce va avea loc, pentru cantari, interpreti (Darina, Adi si baietii care vor fi cu el), pentru sceneta, marturie si nu in ultimul rand pentru mesajele biblice in romana si rusa ca Domnul sa vorbeasca fiecarei inimi.

Concertul este organizat la nivel national. Vor veni tineri din toate regiunile Moldovei, poate mai putin cei din Nord deoarece este prea costisitor cu drumul.

Daca doreste cineva din voi sa se alature acestei lucrari frumoase, inca mai am ceva bilete. Un bilet costa 30 lei. De dorit sa fie un tanar crestin si unul sau doi necrestini. Tel. Mob. 069029026, Unite 067100613.

Cu mult respect, Vitalie Carabet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s