Agenda lunii martie 2010


Fii parte la evenimentele din comunitatea ta!!!

De mult nu am mai pus Agenda Lunii cu toate evenimentele pe blog. Revenim la tradiţiile bune. Mă bucur că căutaţi această rubrică şi apreciaţi ceea ce fac. Domnul să vă binecuvânteze. Să vedem ce avem luna aceasta:

Astăzi la Biserica „Isus Salvatorul” în cadrul tradiţionalei întâlniri de tineret vom avea un invitat special şi anume pe Titus Colţa. Veniţi toţi cei care vreţi să cunoaşteţi oameni deosebiţi, el este unul din ei. Fie că sunteţi tineri sau mai puţini tineri, veniţi să avem o părtăşie de neuitat împreună cu fratele Colţa.

Tot astăzi, familia Viorica şi Petru Bragaru încheie „Cursul de Căsătorie” la Sărata Galbenă, judeţul Hânceşti. După şapte săptămâni de studiere intensivă, cele 20 de familii din Biserica Penticostală „Emanuel” vor primi diplome în cadrul Serii de Celebrare a Cursului. Poate mai revenim cu detalii. Dacă sunteţi aproape, participaţi la bucuria lor, pentru a primi binecuvântare de bucurie şi voi.

Joi, 18 martie 2010 şi vineri 19 martie 2010, vor rămâne stâlpi de aducere aminte în Istoria Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova. Biserica „Betel” din Chişinău va găzdui cel de-al XXXII-lea Congres de lucru al UBCEB. În cadrul acestui Congress, cei aproximativ 500 de delegaţi ai Bisericilor din toată ţara, au sarcina de a alege secretarul general al uniunii şi alte detalii organizatorice.

VIneri şi Sâmbătă, 19-20 martie, Biserica „Isus Salvatorul” va găzdui Conferinţa Naţională a surorilor. Sunt invitate surorile din toată ţara pentru un timp de părtăşie, laudă, rugăciune şi creştere spirituală.

Sâmbătă, 27 martie, începând cu ora 16:00 toţi tinerii creştini împreună cu prietenii lor sunt invitaţi la primul Concert creştin la nivel naţional în Republica Moldova cu participarea lui Adi Gliga. Concertul organizat de „Tineri Pentru Cristos Moldova” în colaborare cu departamentul de tineret a UBCEB, va avea loc la Palatul Naţional. Costul biletelor este doar 30 de lei, şi le puteţi procura la liderul de tineret pe comunitatea Chişinău, Vitalie Carabeţ. Grăbiţi-vă, locurile sunt limitate, doar 1700 de bilete pentru toată ţara. Participă şi tu la un eveniment unic, care va deveni istorie.

Atât am la moment, mai revin cu update. Dacă ai un eveniment de care trebuie să ştie toată lumea, participă şi tu la realizarea acestei rubrici. Fii parte din comunitatea ta şi ajută-i şi pe alţii să participe la evenimentele organizate în comunităţile noastre.

3 comentarii la “Agenda lunii martie 2010

  1. Pingback: Al 32-lea Congres al Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova « România Evanghelică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s