Noi detalii în cazul de pedofelie din Dobrogea Veche


Aș dori să vă aduc la cunoștință noi detalii cu privire la cazul de pedofilie din Dobrogea. Săptămâna trecută, împreună cu juristul din asociația noastră, am participat la o confruntare verbală dintre partea bănuită de pedofilie și părțile vătămate, care a avut loc în cadrul comisariatului de poliției judeţul Sângerei. Am fos invitați din partea părinților copiilor vătămați și avocatului lor. Bănuitul a negat încă odată toate acuzațiile aduse la adresa lui. Însă cazul a intrat într-o altă dimensiune, întrucât între timp încă doi elevi, au depus plângere la comisariatul de poliție împotriva lui Oleg Kojimeakin pe motiv de hărțuire sexuală. Pe aceste cazuri s-au mai întocmit două dosare penale, și definitiv cazul va fi transmis în scurt timp în judecată.

Părinții părților vătămate ne-au spus că în Dobrogea sunt încă mulți minori care au trecut prin aceeași experiență, dar din momentul în care Kojimeakin se află la libertate părinții lor se tem să depună mărturii, întrucât nu doresc să murdărească imaginea copiilor săi.

Asociația noastră a fost unica organizație care a reacționat la durerea părinților în urma reportajelor difuzate de către posturile de televiziune pe marginea acestui caz. În buletinul următor vom reveni cu noi detalii.

Informaţii primite de la Asociaţia ProFamilia.

De Doina Bejenaru Publicat în Ştiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s