Conferinţa Naţională „Etica Creştină în contextul lărgirii împărăţiei lui Dumnezeu” la Isus Salvatorul


Ieri, 20 februarie 2010, Biserica „Isus Salvatorul” a găzduit Conferinţa Naţională „Etica Creştină în cotextul lărgirii împărăţiei lui Dumnezeu” organizată de Organizaţia de microfinanţare „Invest-Credit”. Evenimentul început la ora 10 dimineaţa, a fost deschisă cu un scurt mesaj şi rugăciune din partea episcopului Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova, Ion Miron.

La conferinţa moderată de directorul Invest Credit, Ghenadie Russu, au participat delegaţii din partea Bisericilor din toată ţara şi invitaţi speciali din SUA. Programul conferinţei intercalat de pauze muzicale şi momente speciale a inclus următoarele subiecte: „Introducere în etica creştină”, cuvânt adus de Preşedintele Federaţiei Europene Baptiste, Valeriu Ghileţchi. „Studii de caz” de Ghenadie Russu; „Cum să găsim un scop în activitatea de zi cu zi” de Jim Sumners; „Dezvoltarea unui Compas Moral după placul lui Dumnezeu” de David Brown şi „Cum să schimbi direcţia vântului” de Mark Boynce.În cadrul evenimentului s-a făcut prezentarea CAMED şi Invest-Credit. Celor peste 350 de participanţi li s-a acordat şi un timp pentru întrebări şi răspunsuri.

Conferinţa Naţională de etică creştină se desfăşoară pentru a cincea oară în Republica Moldova şi are drept scop, instruirea creştinilor în domeniul eticii creştine la locul de muncă sau în propria afacere. La conferinţă au participat pastori şi delegaţi speciali al Bisericilor din cadrul UCEB din Moldova.

Un comentariu la “Conferinţa Naţională „Etica Creştină în contextul lărgirii împărăţiei lui Dumnezeu” la Isus Salvatorul

  1. INTRADEVAR ETICA CRESTINA TREBUIE SA FIE DUPA STANDARDELE BIBLICE SI SA INDEPLINEASCA CERINTELE PENTRU FORMAREA NOII PERSONALITATI CE TINDE SPRE SFINTENIE,NEPRIHANIRE PENTRU A AJUNGE LA DESAVIRSHIRE ,DAR DACA NU ESTE UN CUGET CURAT SI SE PRETINDE CA SE CUNOASTE CE ESTE CONSTIINTA STITI LA CE SE AJUNGE?ACCESATI ,CITITI SI ASCULTATI;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s